Puteam accepta orice. Puteam accepta ca un moldovean să mănânce jnițele cu spanac și să plătească 56 de lei. Puteam accepta ca un oltean să renunțe la praz și să mănânce jnițele de spanac cu 56 de lei. Puteam accepta ca un bucureștean să mănânce un jnițel de icre negre pe pat de spanac și să mintă că a dat doar 56 de lei pe el, ca să nu plângă ardelenii.

Dar să spui tu că UN CLUJEAN a plătit doar 56 de lei pe un jnițel cu spanac? Păi, în primul rând, clujenii nu s-ar coborî să mănânce spanac, băă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

32 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    E prima oara cand aud de spanac cu snitel, ce kkt e combinatia asta? Spanacul se manca doar cu oua bai, asa ca ma bucur ca a luat teapa. Plm ce mai urmeaza, sa pui ananas pe pizza?

    68
    • #2

      Stai sa vezi cand o sa auzi de spanac cu paine in ou (friganele)

      21
    • #3

      doamne…

    • #4

      VladM de ce vrei să mă îngrețoșezi de dimineață?

      4
    • #5

      Urzicile se mananca cu ou. Spanacu nu-l mananca decat popeye.

      6
    • #6

      Spanac cu gem manca un coleg in camin cand eram pe drojdie. Cand nu avea spanac manca felii subtiiiiiri de salam peste paine uscata cu gem de caise. Noi ailalti eram clasici scrofulosi, le mancam pe rand.

      11
    • ….teoretic e si oul acolo….in snitel 🙂

      3
    • #8

      Spanacul e mancare de rațe.

      19
    • #9

      un om pe gustul meu

    • #10

      Găsiți la jamila o rețeta de rulada de spanac cu crema de brânză. Eu n-am mâncat, dar o prietena zicea ca e super.

      Nu știe oraseanu ce-i ala șofranu! El știe doar de plastic.

      2
    • #11

      Poa’ sa aiba si foita de aur, mai suntem cativa oameni sanatosi la cap pe planeta care considera ca mancarea pe care pana si stramosii nostri, rupti de foame, incercau sa o evite si pe care o dadeau la porci nu se preteaza a fi mancata in secolul asta in care gasesti, la propriu, orice alta mancare.
      Sa mai dai si bani pe ea…

      4
    • #12

      Eu zic ca voi confundați dragaveiul/ștevia cu spanacul. Ala chiar e scârbos și te caci împrăștiat dacă mănânci mult. Iar mai scârbos decât ala sunt urzicile. Am făcut odată mâncare de urzici, ca ziceau unii prin comentarii ca, mamă, ce super erau în copilărie, cu un ou fript deasupra. Am luat două furculițe și efectiv am vomitat. Am aruncat mâncarea la câini și aia au mâncat doar ouăle. Restul au mâncat găinile.

      Spanacul e chiar mancabil. Este light, asa, și puțin acrișor, ca macrisul și nu creste pe oriunde. Trebuie semanat și udat la greu. Ma îndoiesc ca strămoșii mâncau asa ceva. Dragaveiul creste pe oriunde și este invaziv.

      4
    • #13

      Daca luam criteriul istoric invocat mai sus, urzicile erau aliment inca de pe vremea romanilor (aia din Imperiu). Ti se face rau pe bune de la urzici? Verifica-te de intoleranta la histamina.

      2
  2. Daca nu au carne sa mănânce snitele!

    17
  3. #15

    Dupa “varza a la Cluj”, a aparut si “spanacul a la Cluj”…

    32
  4. #16

    acel clujean avea o carenta de fer

    18
  5. #17

    Gatitul acasa pare a fi o alternativa mai economica??? Dumnezeule, am trait in minciuna atatia ani! Ce mai urmeaza sa aflam, ca si sa bei acasa e mai ieftin??

    68
    • #18

      Asta e complicata. E mai ieftin doar daca ai o asigurare de sanatate buna.
      Acasa bei mai ieftin, deci mai mult, deci omori ficatul mai repede. Urmeaza spitale, operatii, spagi, flagrant cu banii in portbagajul doctorului, fuga in Grecia, numa probleme.
      Pai nu mai bine dadeai tu 20 de lei pe o bere si trageai de ea 2 ore?

      38
  6. #19

    Plot twist: la supermarket costa 60 de lei ingredientele.

    13
  7. #21

    Cum sa fie gatitul acasa mai ieftin? Astia stiu cat costa o casa in Cluj?

    73
  8. #22

    Numai un clujean poate sa manance snitel cu spanac.

    16
  9. #24

    Ma gandesc ca era de la Paprika din Iulius Mall.

    Se face snitel cu spanac pentru ca nu cumpara nimeni spanac-ul ca si garnitura, la oua nu pot sa puna 7 lei adaos ca aia inseamna ca incalca limitele de adaos afisate.

    6
  10. #26

    Asta-i șmecheria la “restaurantele” de genul din food-court, nu dai pe carne cât pe garnitură, de exemplu dacă-ți iei un piept de pui la gratar in jur de 150 grame, te costă 13-14 lei, dar dacă ceri garnitură, de exemplu cartofi piure sau spanac, că tot e la modă și nu precizezi o cantitate gen 150-200 grame, îți bagă 2 lopeți în farfurie, în jur de juma’ de kg, de te costă 30 de lei cartofii, de mai ceri murături, care și alea trag bine la cântar, te plângi apoi că plătești 100 de lei. Școlarizarea costă…

    18
  11. #27

    Ba țăranilor, din spanac se fac niște spaghetti și tagliatelle verzi de sta Popeye in pipa. Merg cu sos alb și vin. Cu sos rosu iese o chestie scârboasa ca aspect și dubioasa la gust.

    Cultiv spanac special pentru a face paste verzi.
    i.imgur.com/uzI3afa.jpeg

    4
    • #28

      Asa este e foarte bun la entorse…trage raceala de la ovare…un vis…

      4
  12. #29

    Clujenii nu s-ar coborî să mănânce la mall.

    3
  13. #30

    Era marinar clujeanul si il chema Pop Ai

    5
    • #31

      mi a luat cateva secunde:))))) buna, buna de tot, o sa o tin minte

  14. #32

    Sau pe etnia aialaltă, pe marinarul clujean il chema Papp Ai

    3