Avem o apetență deosebită să impunem reguli. De preferință, să le impunem altora.
Ne place mult să fim credincioși, să ne lăudăm cu ortodoxia noastră fecundă (95% ortodocși, nu?)
Ne plac enorm pildele și zicătorile, mai ales dacă au suport religios. Meseria e brățară de aur sau Nu poți și cu pula-n cur și cu sufletul în rai. Pentru că se știe că homosexualii sunt interziși de biserică, prin pilda grozavă a Sodomei și a Gomorei, deci, dacă ești homo, e clar că ajungi în iadul cel veșnic.

De ce spun astea?
Pentru că e bine să fim credincioși, să ne rugăm la dumnezeu, să ne batem ca chiorii pentru o sticlă de aghiazmă, să ne batem să pupăm moaște și alte acte de sfințire. Suntem ortodocși și ne mândrim.

Doar că, atunci când regulile bisericii nu se mai intersectează cu nevoile noastre, strigăm din rărunchi că ni se fură drepturi strămoșești inalienabile.
Copiii morți nebotezați, deci nefăcând parte din cultul ortodox, nu primesc slujbă de înmormântare? ULTRAGIANT! Ce căcat de reguli sunt astea? De aia am murit noi la revoluție?
Sinucigașii nu au parte de slujbă? NU SE POATE! Mădălina Manole a fost o vedetă, merită slujbă, nu contează nici o regulă.
Dacă ești incinerat, nu primești slujbă? UNDE SCRIE? În regulile bisericii ortodoxe? Fugi de-aici, toți sunt niște hoți nenorociți.

rromânilor, trebuie să învățați că, atunci când joci în echipa mireselor lui hristos, toate regulile sunt obligatorii, nu doar cele ce vă convin vouă. Îți place? Joci în continuare. Nu? Ești liber să te muți la Biserica Dudeistă, unde eu personal vă dau dezlegare la ce vreți voi. Dar, indiferent de opțiunile tale personale, legile bisericii nu se schimbă în funcție de dorințele tale personale.

Iar într-o notă diferită, citiți ce frumoasă e viața la țară și ce buni sunt nespălații de rromâni.
O adolescentă de 14 ani e violată de 7 (șapte) derbedei, iar bătrânele din sat îi apără pe oameni, împotriva curvei nenorocite, pe care nu a ținut-o tac-su în casă, să îi bage în belele pe bieții copii.

Hell yeah! Țăranul rromân e bun, blând și de treabă. Și merită incinerat cu 10 kilotone de iertare oppenheimeriana.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.