Începutul a fost absolut grotesc. Scenariștii au tras în Charlie Sheen din toate pozițiile posibile, a fost făcut în toate felurile. Jenant, a fost pe față răzbunarea lui Chuck Lorre față de Charlie. Pur și simplu nu mi-a venit să râd de nici o culoare.

Prezența copilului devine oarecum superfluă. Glumele lui, pe seama lui, se bazau pe un copil gras și bășinos. Din păcate pentru el, copilul crescut și e un adolescent normal, care întreabă din când în când ce e de mâncare și mai trage câte o bășină.

Prezența lui Ashton Kutcher? Personajul a fost intromisionat destul de forțat, s-a insistat parcă mult prea mult pe faptul că are o pulă imensă, oarecum nepotrivit ca să zic așa, tipul se plimbă jumătate din apariție în fundul gol, la propriu.

În rest, mie îmi place Ashton Kutcher, îmi place și genul său de umor. Din păcate, nu îi acord serialului mai mult de un sezon, chiar dacă acest prim episod a fost văzut de aproape 28 milioane de americani, pentru că e clar că au fost atât de mulți datorită scandalului cu Charlie Sheen și Chuck Lorre.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.