Am evitat să îmi spun părerea despre alegerile din SU ale A. Pentru că, brusc, internetul s-a umplut de specialiști în politică internațională, plini de opinii, care știu și de Trump, știu și de Biden, totul era maxim în regulă, situația era acoperită, nu mai era nevoie de mine. Desigur, dacă îi întrebi pe specialiștii ăștia tip Ventor care e diferența dintre Comisia Europeană și Parlamentul european, o să îți răspundă cu hăă? dar important e că au opinii.

L-am considerat dintotdeauna dezgustător pe Trump. Pentru ce este, cum este, pentru cum s-a afișat și se afișează cu curve, pentru disprețul său complet pentru lege, pentru evidenta mobilizare a familiei în jurul ideii Boss, acum trebuie să facem bani, oricum, oricât și din orice. Președintele Americii făcând reclamă la fasole, așezat în biroul oval, da? Divizarea scârbavnică a populației, știind perfect că îi transformă în ținte pe cei ce nu îl votează, aplauzele pentru teroristul amerinca care era în legitimă apărare, nepotismul nesimțit, totul, tot ce este, tot ce reprezintă, nu l-am urât nici pe băsescu atât de mult ca pe viermele ăsta.

Dar nu pentru asta mi-am dorit să cadă într-un gard ascuțit și l-am vrut plecat de la WH. A fost pentru politica sa de retragere pe continentul lor, deși US și-au asumat rolul de jandarm mondial and shit. Toți imbecilii se bucurau pe aici de marile realizări ale lui trump, rechemat de trupe acasă, economia la noi în curte, ei locuind în Militari și neînțelegând că dacă SUA se retrage de aici, UE ne aruncă ca pe o măsea stricată și devenim stat tampon între imperiul rus și lumea civilizată, ce am fost dintotdeauna. Măsurile așa zis pro America, dumbfucksilor, sunt măsuri împotriva noastră, împotriva UE, măsuri care ne afectează direct și care vă afectează direct, voi nu veți beneficia niciodată de ele decât la televizor.

E ok, nu e nevoie de argumente, vă știu limitele la majoritatea dintre voi, aveți dreptate, nu e așa, lucrurile s-au schimbat, nimeni nu are nevoie de noi și toate alea. Am zis doar de ce consider eu că Trump trebuia să dispară în istorie din urmă cu 4 ani, nu acum, când acțiunile sale au ucis deja milioane de americani prin disprețul cu care a tratat covidul, au lăsat fără apărare milioane de oameni în teritoriile cucerite anterior de americani pentru a introduce libertatea (a se citi petrol), au distrus economic țări, dar uite ce bine o duce Ivanka.

Din păcate, omul s-a pregătit din urmă cu 2 ani de acest scenariu, atunci când judecătorii republicani au interzis numărătoarea voturilor prin poștă înainte de data alegerilor fix în statele unde acum trump clamează furtul și oprirea numărătorii. Bernie Sanders a explicat asta din urmă cu mult timp, exact ce va face, pas cu pas, e filmul pe undeva pe net, mi-e lene să îl caut. Coroborat cu moartea EXTREM de ciudată a lui Ruth Bader Ginsburg fix înainte de alegeri, punându-și astfel o majoritate de judecatori la curtea supremă, lucrurile vor tărăgăna mult, de acum încolo, încercând să ardă cele aproape 80 de milioane de voturi date împotriva sa.

Pentru că nu se iluzionează nimeni, Democrații puteau candida și cu Mircea Geoană și ar fi câștigat. Votul a fost împotriva gunoiului portocaliu și atât.
PS: Citiți cun l-au primit pe handicapat la Four Season Hotel și au ajuns să țină conferința de presă la un magazin de grădinărit

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.