Am terminat de citit cele 13 cărți cu Sookie Stackhouse, din seria True Blood (știu că mai sunt nuvele, dar în serie sunt 13), și am realizat o chestie. Eu am văzut True Blood în 2014, dar nu aveam idee că e făcut după o serie de cărți celebră, nu citisem cărțile, nu mă identificasem cu vreun personaj blond, înalt și rece și, în general, nu m-a impresionat prea tare. Trăiască kindle, că dacă trebuia să mă apuc să culeg 13 volume de prin librăriile românești… (13 cărți bifate deja pe 2022, da??? unde e goodread??)

Așa că, fiind penurie de seriale bune pentru mine, m-am apucat să revăd True Blood, de data asta știind că e în Louisiana, că așa e accentul, că Ana Paquin face un rol foarte simpatic alături de soțul ei și nu doar se strâmbă pe acșient, anyway, tot lore-le din jur. Și vă zic, chiar e mai simpatic, după ce citești cărțile. Și Joe Manganiello zici că s-a născut să fie Alcide Herveux.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.