Stiti de ce a iesit Trump președinte? Nu, fără glumă, Trump chiar este o explicație pentru multe. Trump este explicația pentru cretinii din rețelele sociale care cereau timp pentru Servil Shhadeh sau cer acum timp pentru Dragnea, ca să fim corecți și să îi dăm o șansă. Trump este explicație pentru corectitudinea politică, pentru stupiditatea planetară a omului care știe că ești hoț, dar e incorect să îți spună că ești hoț până la pronunțarea unei sentințe, pentru bunăvoința forțată în orice acțiune, pentru discriminarea bărbaților, pentru discriminarea pozitivă a femeilor. Trump e în fiecare acțiune care a sufocat orice comportament natural pe baza faptului că există cineva care poate este deranjat. Trump este în închisoarea pentru rostirea cuvântului nigger, dar liber pentru folosirea lui white, Trump este în fiecare pipiță pusă șef undeva pentru că așa cere legea împingerii în față a femeilor, indiferent de capacități, Trump este explicația pentru Ioana Stăniloiu, pentru tot. Este pur și simplu semnalul că este prea mult, că s-a depășit o limită și oamenii nu mai înghit.

Acum este un val de furie între drepții de pe internet, pentru că noul ministru al educației a spus că nu tot omul e capabil să ia bacul. Dar vai, cum să spui așa ceva, nu e acceptabil, toți oamenii sunt egali între ei, dacă cineva nu e capabil să ia bacul, înseamnă că de vină e sistemul de învățământ, orice om poate lua bacul.

Nu, nu toți oamenii sunt capabili să susțină un bacalaureat. Unii dintre noi nu se nasc cu această genă. Unii dintre noi nu pot duce la capăt un test de acel gen. Așa cum promovabilitatea la testele respective din orice altă țară cu învățământ spălat, nu cu universități făcute de profesori hapsâni, susținuți de oficiali corupți, nu este de 100%, deși copiilor respectivi li se oferă totul, așa nici la noi nu toți pot sau trebuie să ia bacalaureatul. Simplu. Sunt gene, sunt mai puțini neuroni, sunt vestici, nu contează explicația, pur și simplu nu pot să ia examenul acela pentru că nu sunt făcuți pentru carte.

Vedeți, exact idioțenia asta a avut ca rezultantă Trump. Toți știm că sunt mulți idioți pe lume, incapabili să se șteargă singuri de muci, iar rolul lor e de a da la sapă sau de a munci în construcții, laminoare, uzine etc, pentru că nu toți putem fi casiere la Cora, cu licență, trebuie să mai și muncească cineva. Toți o știm, dar în public nu o spunem, în public ne revoltăm, pentru că așa dă bine în grupul nostru de oameni selecți de facebook, noi trebuie să oferim șanse egale tuturor, pentru că așa e bine, iar noi suntem exponenții binelui.

După care mai aruncăm o glumiță despre cum Iohannis l-a rupt pe Dragnea cu o declarație, Dragnea se duce la culcare trist și înlăcrimat, noi ne-am făcut datoria de a face pe deștepții și totul e bine. Ce buni suntem, ce bine ne miros flatulențele în comparație cu țăranii ăștia, care nu sunt așa de buni ca noi.

Yep, its Trump, man.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/paginacuglume/videos/1486402804717851/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.