What strikes me – that’s why I use the word ‘tormented’ for Ukraine – is the cruelty, which is not of the Russian people, perhaps… because the Russian people are a great people. It is of the mercenaries, of the soldiers who go off to war as an adventure, mercenaries… I prefer to think of it this way because I have high esteem for the Russian people, for Russian humanism. I have great affection for the Russian people and I also have great affection for the Ukrainian people

A fost o alegere proastă şi eu am fost responsabil în acel moment, în calitate de preşedinte FIFA”, a adăugat el.
Iniţial, Comitetul Executiv a vrut să atribuie CM din 2018 Rusiei şi CM din 2022 Statelor Unite. “Ar fi fost un gest de pace dacă ar fi organizat unul după celălalt Cupa Mondială cei doi adversari politici”, a explicat Blatter. Însă apoi “voci importante” s-au orientat către Qatar.

Mă gândeam la acești doi ipochimeni astăzi, în timp ce răsfoiam non știrile despre mondialul din Qatar, probabil mondialul cel mai acoperit de sânge din istoria, de data asta de sângele sclavilor uciși pentru construcția stadioanelor din gunoiul ăla de țară, stadioane ce vor fi acoperite cu nisip după ce trece marele eveniment planetar.

Ne dorim civilizați, dar nu suntem. Efectiv tot ce e în jurul nostru e doar o spoială bazată pe nivelul de trai și atât. Oameni cu foarte mulți bani îi ceartă încetișor pe cei ce dețin sclavi și îi amenință, tot încetișor, cu anchete ferme, la care trebuie să colaboreze, că altfel se supără.

La fel și patronul pederaștilor din biserica catolică. În timp ce se satisface la imaginea copiilor violați de orcile ruse, lansează mesaje de pace și prietenie pentru aceși mari umaniști, rușii. Nu mai știu sigur, dar undeva, în spatele minții, am o imagine cum că și papa de pe vremea lui Mussolini era fiert pe pace și pe prietenie cu fascismul și nazismul.

Anyway, nu am neapărat o concluzie la asta. Sunt dimineți în care mă trezesc mai deprimat și accept mai puțin ușor grotescul de care suntem înconjurați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.