mandruta

Ieri, în timp ce asistam la războiul graselor, am realizat că există un top foarte clar al violenților de pe internet. Rețineți, până și codul penal incriminează violența verbală, amenințările de orice fel. Ultrajul nu e chiar ceva luat în râs.

1. Cuțofilii.

Locul lor este indiscutabil. Pentru că violența lor este dusă pe cele mai înalte culmi ale retardismului. Oamenii care s-au bucrat la moartea lui Ionuț, pentru că așa a fost pedepsită bunică-sa și oricum, sigur făcuse ceva, câinii nu mușcă decât oamenii răi.

Pe lângă răutate fetidă afișată, cuțofilii au și foarte mulți bani, de la ONG-urile ce căpușează bugetul de stat, luând de zeci de ani bani pentru sterilizări false și relocări de animale din sector în sector. Prin urmare, violența lor se concretizează și în reclamații penale, procese civile etc, ei neplătind avocații, doar îi plătește ONG-ul sponsor.

Personal am avut minim 10 reclamații penale de la gunoaie de genul ăsta și 2 intenții de procese, refuzate de instanță, desigur. E greu să deschizi un proces pe baza faptului că Dorește moartea câinilor maidanezi.

2. Mămicile

Aici vorbim de o categorie specială a internetului. Paralimpic de specială. Mămicile sunt cele ce știu. Știu totul, au aflat totul, pentru că pe internet scrie tot ce trebuie să știi ca să crești un copil. Dacă nu ești de acord cu ele, meriți moarte. Nu, nu glumesc, am comentarii în care mămici, de altfel decente în viața de zi cu zi, care îmi urează să mor, atât eu, cât și copiii mei, care nu merită să se chinuiască cu un tată atât de imbecil și oricum probabil deja i-am stricat.

Între timp, acest grup select de fătătoare își alăptează plozii până la 10 ani, îi hrănesc cu brocolli sănătos și le dau program de utilizare a calculatorului 5 minute pe săptămână, pentru că un copil trebuie să se dezvolte sănătos, nu să se uite la ochiul dracului. Și, prin mămici, ajungem la următorul grup cu handicap.

3. Antivacinanții

Fanele Oliviei Steer, care au citit despre studiile aprofundate ale iepurașului Playboy JennyMcCarthy și au conchis că vaccinurile sunt legate indisolubil de autism. Nu contează că Jenny e o analfabetă retardă care trăiește din vândut pixdă în media, iar studiile citate sunt bullshit, demontat de toți oamenii de știință din lume.

Nu, este o conspirație a companiilor farmaceutice, care de fapt vor să vândă acele produse pline de mercur, care să le îmbolnăvească plozii și, ulterior, să le poată vindemedicamente care să le amelioreze bolile. Normal, alte opinii sunt greșite și merită să moară, odată cu posesorii lor.

4. Grasele

Grasele sunt o categorie aparte. ELe nu sunt prea violente, mai ales pentru că sunt grase și le e lene să violenteze, inclusiv verbal. Mai bine mănâncă o șaorma și îi dau o utilitate reală acelei guri.

Practic, ele sunt inofensive și chiar drăguțe, de multe ori. Problema apare la prietenele lor. Le știți și voi. Văcuțele care comentează la poza de facebook a fiecărei grase cu Vai tu, ce frumoasă ești și ce drăguță și ce strălucitoare, încercând să implementeze ideea că e strălucitoare de la cât de bine arată, nu de la bulzul de grăsime de sub piele.

Ei, prietenele lor sunt problema. Pentru că, în elanul muncitoresco-condescendent de a le apăra de răutățile lumii și de a le ridica nivelul spiritual, orice remarcă la adresa graselor, care iese din categoria Ești superbă și specială, fii mândră că ești grasă, devine automat crimă de lezmajestate, încălcare a drepturilor omului și atentat la pudoarea grăsuței respective. Deși poate tu i-ai spus doar că e urâtă și proastă, fără legătură cu apreciabila cantitate de slănină de sub pielea cu aspect de portocală stricată.
Prin urmare, meriți să mori.

Probabil ar mai fi și alte categorii cu retard social, dar sincer să fiu, mi-e lene să enumăr atâta prostie.
Be my guests.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.