V-am povestit în decembrie despre Tinmar, dacă mai țineți minte. Oamenii m-au informat în decembrie, pe 20 decembrie, că mi-au schimbat contractul și, că de la 1 ianuarie, voi avea alt preț la energie, alte condiții contractuale. Practic, pe 20 decembrie, când absolut totul este închis, peste tot, eu aveam la dispoziție 10 zile să caut un furnizor de curent, altfel eram obligat să le accept oferta. Ofertă, evident, ilegală, termenul este de 30 de zile, nu 11 zile, lucru pentru care i-am reclamat la ANPC și au luat amendă.

Aaaanyway, timpul a trecut, eu am reușit să îmi schimb furnizorul de energie în timp util, totul în regulă, până mai înainte, când, surpriză, Tinmar și-a adus aminte, după ce noi am încheiat contractul de vreo 7 luni, că eu mai am chestii de plată.

Vă dați seama ce țeapă de prost gust, dar eficientă? Și 10% din cei care i-au părăsit după minunata mizerie din decembrie și tot iese niște mărunțiș de cheltuit pe ici și colo, nu?

Vai, abia aștept recuperarea, cu respectarea măsurilor legale.
Nu vă supărați, cum se scrie corect futu-vă-n gură de mafioți?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.