Acum câteva săptămâni toată europa și americile avuseseră orgams, pentru că astronauții ruși erau îmbrăcați în galben/albastru, culorile Ucrainei, la urcarea pe stația spațială. Deși oamenii au spus că e doar o coincidență, costumele sunt pregătite demult și nu e ca și cum ai putea decide, în soviet russia, ce costum iei tu pe rachetă, când vrei tu.

Iată, domnii cosmonauți au avut dreptate, era doar o coincidență. Alaltăieri, aceiași cosmonauți, cu albastru galbem, s-au gândit că e o idee bună să desfășoare steagul victoriei rusești pe stația spațială. Dacă nici ăștia nu au acces la informație, nu știu cine mai are.

A good russian is a dead russian.

23 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Dezamagitor dar banuiesc ca omuletii aia care au ajuns acolo sunt trecuti prin toate scolile de educare si reeducare rusesti deci nu e ca si cum ma asteptam de la ei la altceva…on the other hand unul dintre comentariile de la postarea asta de twitter: An old Polish joke: “- Grandpa, Russians went into space! -All of them? -No, just one. -Then why are you bothering me?! ”

  Muhahahah.

  41

 2. #2

  Poate fac cei de pe statia spatiala o operatiune speciala de indepartare a gunoaielor…

  8

  • #3

   Da’ chiar, o fi ajuns vreun şoşokar in spatiu?

   0

  • #4

   nu stiu cand au ajuns astronautii aia in spatiu (poate chiar inainte ca “operatiunea speciala” sa inceapa), dar presupun ca steagul il aveau pregatit sa sarbatoreasca victoria impotriva nazistilor, care e cea mai mare sarbatoare la rusi.

   0

 3. #5

  Din cauza de insomnie aseara am vazut un documentar despre Serghei Korolev. Am aflat ca era cel care a facut posibila lansarea primului satelit artificial, a primei fiinte vii si mai apoi a primului om in spatiu . Toti am auzit de Gagarin, dar numele lui Korolev a fost ascuns cit era in viata, sub sigla “Seful de proiect”, (cica de frica sa nu fie asasinat de americani).
  Practic e cel care i-a dus pe rusi in spatiu. Mama ucraina si tata rus( care i-a abandonat cind era mic)
  Ma intreb ce ar fi gindit sa fi vazut acum orasul sau natal, Jitomir, distrus sub bombardamente.

  41

  • #6

   ar fi zis: oh shit, here we go again.. (dar in rusa)

   12

  • #7

   Au deschis capsula timpului de pe statie si au gasit votca si steagul. Altfel nu inteleg de ce niste oameni intregi la minte ar cara pe statie un steag depasit.

   4

  • #8

   o sa fii surprins dar si sovieticii la fel ca si americanii si au dezvoltat programul spatial cu ajutorul oamenilor de stiinta “importati” din Germaia nazista. en.wikipedia.org/wiki/Helmut_Gr%C3%B6ttrup a fost similarul lui von Braun pe partea opusa a baricadei. un articol interesant despre subiect warontherocks.com/2019/10/the-forgotten-rocketeers-german-scientists-in-the-soviet-union-1945-1959/

   6

  • #9

   Din cate retin, Korolev nu era trimis in vacanta in Siberia din cauza unor acuzatii de sabotaj sau ceva de genul? iar cand rusii si-au dat seama ca au putut lua pe savantii nazisti aia mai slabi, ca pe aia buni ii luasera deja americanii, l-au scos pe Korolev din Siberia, l-au pus sef la rachete si apoi l-au pus sef de program spatial ca fara el nu ar fi realizat nimic? Iar principalul motiv pentru care USSR a ramas in urma SUA in domeniul spatiului e ca lui Korolev i-a prins asa de bine vacanta in Siberia ca a inceput sa aiba probleme mari de sanatate si a murit la 59 de ani.

   0

 4. #10

  Tot asa, din prea multā inteligențā, n-a spus un poponaut rus cā va bloca sasul cind va iesi afara un coleg american? P-Orci…

  4

  • #11

   Sasul era asa blocat cu mult inainte sa ajunga la Cotroceni.

   0

 5. #12

  Nu cred ca aveau de ales daca mai doreau sa revina de pe statia orbitala. 🙂

  10

 6. #13

  Nu am inteles niciodata discutiile despre consum la o masina de 100k de euro. 🙂 Cand iti iei GLE nou si dai 90-100k de gauroi mai conteaza 20-30 de euro pe luna in plus sau in minus ?!? 🙂

  8

  • #14

   N-ai dreptate, licentele de Windows se pot plati si prin paypal.

   17

  • #15

   Cat e halatul ? Cat e halatul ? 😀

   3

  • #16

   42

   0

 7. #17

  Vedea-i-as inapoi pe pamant cum a ajuns Komarov

  7

  • #18

   Daca nu ajungea Komarov cum a ajuns pe pamant, mai vorbeam noi acum despre Gagarin? Ei?

   0

 8. #19

  Sa le dau la orbita!

  7

 9. Costumele spatiale sunt proiectate si fabricate ani de zile inainte de o misiune in spatiu insa in epoca moderna aceiasi cantiate de inteligenta se imparte la tot mai multi oameni si multi cred ca astronautii pleaca in misiune cu hainele de acasa in culorile steagului ucrainian.

  7

 10. #21

  Space Force S03 E01 material :))

  2

 11. #22

  Dupa doua luni de atac militar, pregatit cu luni de zile inainte, rusii au 6 bulinute rosii pe teriroriul lor, pe liveuamap.com
  Patetic…

  1

 12. #23

  Acolo sus fac ce li se spune de jos. Nu intind steagul de capul lor.

  0

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

 • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
 • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
 • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.