De vreo 2 săptămâni mă chinui să pun un aer condiționat în noul apartament. Din cauză că nu avem voie să punem chestii pe fațada blocului, trebuie pus pe spate, există deja traseu tras din construcție, dar e complicat, trebuie descoperit și adaptat, în plus, eu nu vreau în casă să fie locul standard, cum intră gata, pe perete, ci doream să fie avansat vreo 3 metri, până la o grindă.

Și, deși aerul îl luasem de la emag (întotdeauna prefer emag, chiar dacă, poate, e mai scump, pentru că serviciu clienți, posibilitatea de a returna în 30 de zile dacă nu sunt mulțumit și, în general, liniște sufleteaască), efectiv am uitat că există Depanero.

Și am tot căutat firme care să instaleze Daewoo. Și am căutat. Pe lângă faptul că la absolut toate este un iad să vină cineva acasă, gen Da, avem disponibil ceva la începutul lui mai, dar vă mai sunăm noi, ăia pe care îi găseam veneau, se uitau A, nu, nu am cum să fac, sorry, cum adică încă 3 metri în casă, nu se face așa ceva, cum adică grindă, dar stai, NU POT SĂ GĂURESC PERETELE SĂ SĂ ÎL PUN IMEDIAT LÂNGĂ GAURĂ?

Vă spun, nu mai dormeam noaptea, că nu știam ce dracu să fac.
Și am văzut pe stradă la mine o mașină cu cocostârcul ăla de la Depanero și mi-am amintit. Am sunat marți, mi-au făcut programare miercuri, au venit 2 tipi, s-au uitat, s-au învârtit, s-au scărpinat în cap, 3 ore mai târziu aveam aerul funcțional bine mersi. Fără figuri, fără vedetisme, fără V-am făcut favoarea de a veni, când puteam acum să montez 10 aere și alte rahaturi.

În altă ordine de idei, dacă vreți să vă montați aer condiționat, piața este DEJA foarte aglomerată, nu mai așteptați până la vară, că vi-l montează toamna…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.