De vineri trebuia să am în teste un Sony Playstation 3, de la Altex. Normal, firma de curierat a considerat că vineri este zi scurtă și nu trebuie să livreze nimic. Ba chiar încercau să mă convingă la telefon că eu nu am fost acasă.

Oricum, ieri l-am primit, l-am dezambalat, hotărât să purced la joacă, mai ales că am discuri Blue-Ray cu Grand Theft Auto si Grand Turismo.

Surpriza numărul 1, nu are cablu de alimentare. Am rămas puțin blocat, sincer. Cum naiba trimiți spre testare un produs INCOMPLET? Foarte ciudat. Dacă avea alimentarea ca la XBOX 360, ce făceam?

M-am lămurit până la urmă că merge și cu un cablu de calculator simplu, am căutat prin debara desktopul, i-am furat cablul și hai la treabă.
Surpriza numărul 2, nu merge. Nu îl recunoaște nici unul din AV-urile din televizoare. Și am chiar 2 televizoare, asta pentru a evita eventualele speculații. Iar XBOX 360 merge pe amândouă.

Așa că procedura de testare a mers perfect până acum. Rămâne de văzut în continuare ce se întâmplă.
Ah, pentru eventualii cârcotași, am lucrat 2 ani vânzător și șef de magazin în Flanco, iar în ultimii 3 am lucrat la Philips, divizia de electronice, deci CHIAR ȘTIU cum se montează un playstation.

LE: Cablul de alimentare a ramas la cel care a testat inaintea mea consola, deci nu este vina Altexului. Si cica functiona bine mersi. Oare din cauza asta sa fi intarziat atat cu livrarea firma de curierat? S-au jucat tot weekendul pana l-au pocnit?
Interesant de tot.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.