Așa cum deja anvizajam, probabil cineva de la curierat l-a furat, pentru că la amazon apare ca plecat de la ei. Deși era evident asta și deja trecuseră aproape 4 săptămâni, Pajeet de la chat nu au dorit să îmi facă refund până în ultima zi pe care o preconizau ei că vine, adică ieri. Nu mi-au intrat încă banii, vin în 10 zile, deci, în total, am 1500 de euro blocați timp de vreo lună și jumătate. Plus că deja nu mai e niciun fel de cadou, că și nevastă-mea făcea ca trenul alături de mine.

Așa că, cum spuneam, nu vă luați după Bufnici, să faceți cumpărături cu sume mari în perioada sărbătorilor, de pe Amazon. Deși este un mediu perfect pentru majoritatea cazurilor, în această perioadă îi lovește și pe ei aglomerația și contactul cu curierii, transportul greoi, furturile și ce au și ceilalți la aperitiv.

Am cumpărat aseară pe la 21:00 de pe emag varianta cu 256 GB, pentru că cea de 128 nu se mai găsește nicăieri, decât pe magazine dubioase și selleri emag dubioși, cu adaos de 100-200 de euro peste prețul oficial. Acum văd că are prețul de 6500 de lei, eu l-am luat cu 6099. După ce îmi deduc TVA, va fi în apropierea prețului amazon, cam cu 150 de lei mai scump. Trebuia să fiu deștept și să îl iau atunci, dar na, nu am fost. A venit la ora 7 dimineața la easybox.

Mi-am mai luat o tastatură Logitech pentru el și Pencilul, Apple fiind, as usual, cei ce îți vând mașina fără volan, pentru că de ce să ai volan, când ai o asemenea bijuterie inovativă? Am încheiat citatul. (da, are încărcător)

Vă las cu prima operă de artă creată de Luna pe el.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.