45550767_1_644x461_aparat-telefon-fix-retro-clasic-cu-disc-rosu-impecabil-ceausescu-bucuresti_rev002

Telekom Romania va implementa de la 1 aprilie 2015 un “proces de aliniere salariala” pentru angajatii din magazine care va schimba structura veniturilor totale astfel: salariul de baza fix se reduce de la 85% la 65%, iar comisionul de vanzari creste de la 15% la 35%, potrivit unor documente obtinute de HotNews.ro. Cei care nu sunt de acord sunt concediati de la 1 iulie 2015, urmand sa primeasca compensatii.

Practic o negociere reală, între un angajator decent și niște angajați mulțumiți, negocieribazate pe un program real de remunerare și pe respect reciproc. cui nu-i place, pleacă acasă.

De unde se vede că degeaba rebrănduiești o companie românească, cât timp șefii și șefuleții sunt aceleași uscături reprofilate de pe vremea în care promiteau instalarea de linii telefonice terestre după maxim 2-3 ani perioadă de așteptare, iar strategiile de dezvoltare sunt aceleași de pe vremea Cosmote. Mai dăm afară niște fraieri și creștem profitul pe hârtie.

Desigur, e ușor să dai afară vânzătorii și să îți scuzi incompetența. Doar acum ești companie germană și, se știe, germanii știu să muncească bine.

Via

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.