În rromânia există o tehnică bine pusă la punct, numită tehnica aruncării cu căcat. Ea intră în funcţiune atunci când eşti pus cu spatele la zid, prins cu mâţa în sac. Atunci, spiritul strămoşilor noştri homosexuali, Decebal şi Traian, intră în funcţiune, se bagă mâna în traistă, se scoate căcatul şi se începe lupta.

Să exemplificăm
Prinzi pe cineva că fură. De la tine de pe blog, de pe un site aiurea sau de pe un site al unui prieten. Nu te duci să îi spui, pentru că ai toate şansele să te enervezi cu un retard care ştie că legea e de partea lui, iar procuratura e ocupată să vadă dacă eu aprob sau nu holocaustul, nu să vadă cine fură. Ci te apuci să scrii pe blogul tău.
Reacţia?

Huoo, eşti un gras prost ochelarist care a furat şi el şi care aruncă cu căcat în munca cinstită a unor oameni cinstiţi.

Alt exemplu.
Întâmplător găseşti pe internet că logourile a 2 situri seamănă izbitor. Scrii asta, la modul funny, neacuzând de fapt pe nimeni. Reacţia?


Deci, să enumerăm.

Altă treabă nu avem decât să urmărim micile furăciuni din online? Nu de alta, dar pute a căcat în rromânia.
Desigur, nu pute din cauza Creativ Directorilor de la diferite firme, creativi rămaşi fără idei şi prinşi cu ocaua mică. Pute din cauza celor care îi arată cu degetul.

Eram aşa de prost să fur de la un partener
? Răspunsul am impresia că şi l-a dat singur, nu?

M-am săturat de prostie
. Soluţia? De ce nu bagi matale capul în WC şi tragi apa până nu mai eşti capabil să o faci conştient? Atunci clar ai scăpa de prostie, mergând ea la ceruri, cu bune şi rele.

Deci şi prin urmare, concluzionând. Ce se întâmplă dacă prinzi un hoţulică mic în rromânia?
Eşti de căcat, eşti prost şi practic puţi.

End of story.