O prietenă a vrut să îşi aducă fetiţa la mare anul ăsta la Mamaia. Copilul, având un an, nu au vrut să meargă în străinătate, din motive lesne de înţeles.
Buuun.
Sună fata la hotelul Junona din Mamaia şi vrea să facă o rezervare. Desigur, fără probleme, i se eliberează o proformă în valoare de 32 de milioane şi i se cere plata în avans minim 25%.

Plăteşte 8 milioane şi sta calmă, aşteptând să îi vină perioada de concediu. Numai că, acum, când a ajuns perioada respectivă, managerul de rezervări al hotelului o informează că are de fapt de plată 35 de milioane. Adică 3 milioane în plus.
Motivul?

REDUCEREA E DOAR PENTRU PROFORMA.
Nu am auzit în viaţa mea asemenea motiv, dar eu personal am sfătuit-o să vină şi să facă scandal monstru, şi după aia să meargă puţin la OPC.

Aşa că, dacă mai voiaţi şi alte motive pentru care litoralul rromânesc trebuie ocolit, în afară de jeg, nesimţire şi căcaţi în apă, uite încă unul.
Managerii de hoteluri sunt hoţi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.