Cel mai bun lucru care s-a putut face pe autostrăzile din românia a fost introducerea plătii prin SMS a taxei de pod. 7577, 2 sms-uri și treci în viteză prin barieră, fără să te doară capul. O chestie occidentală după care plângeam demult.

Din nefericire, se pare că ăia 3 euro sunt mulți pentru turiștii români. Pentru că 100 000 dintre ei au ales să treacă și să nu plătească. Știți cum e, dacă e gratis, de ce să nu fie complet gratis? Doar autostrada aasta a făcut-o ceaușescu și nu trebuie să plătim taxă pe ea, e din banii noștri, ai poporului.

Desigur, când CNADR o să observe că încasările au scăzut și vor băga din nou barierele, se va constata un abuz al autorităților. Pentru că nu toți românii sunt hoți, doar 25% din ei, deci nu putem generaliza.

Vă dați seama că ăia cu mașini cu numere de bulgaria nu au nici cea mai vagă intenție de a plăti vreodată asemenea taxe, nu?

taxa-de-pod

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.