Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    ala e Pilaf bre ?

  2. #3

    ugh: cam chior orezul, Protip: pastreaza putin sos de la carne si pune peste, daca nu ai timp de ceva mai sofisticat.
    Protip#2: amestecurile de condimente la plic suxx .. basca au sare si MSG cat incape. Make your own spices !

    copilul isi zice in sinea lui: CSF, n-ai CSF !!!

    • #4

      cred ca de fapt pro tip ar trebui sa iti dau eu. cauta pe google ce inseamna pilaf turcesc. unde vezi tu amestecuri de condimente?

  3. #5

    gosh era vorba de condimente pentru carne (tenta aceea portocalie arata a condiment la plic) … sau ce mai nou exista si pt orez ? Ne intelegem separat.

    PS daca e turcesc cu specific personal, e altceva, dar nu ai scris amanuntul acesta in articol

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.