Sper ca doamnele gospodine de youtube sa nu ma dea in judecata pentru folosirea numelui ciorba de perisoare.
Raman recunoscator.
Mersik.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

29 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    vasul in care e ciorba nu pare rotund

  2. #7

    Imi plouă-n gură mai ceva ca musonul la Mumbai. De două luni si jumătate visez la o ciorbă de perișoare. AMR 18, dau comandă înainte să debarc!

    • #8

      ce natie de bucatar aveti?

    • #9

      @Arhi: bistoș ceva nație de indian. 😀

    • #10

      Filipine. Cand incearca sa gateasca europeneste, ii da mereu ceva gresit-ori prea sarat, ori prea dulce, ori baga condimente asiatice din belsug…macar se pricepe la friptura de vita. Dar aia o data pe saptamana. In companie avem numai bucatari filipinezi si indieni.

    • #11

      oh, condoleante. si fratele meu avea doar filipinezi cand era pe vas.

    • #12

      Va trebuie bucătar de la Stambul, care tăiam carnea cu satîrul, ca la ghiauri … puneam mult leuștean, mult puneam.

      Ah, mă uitam azi la “Toate pînzele sus”, mi-a făcut poftă Ismail cu ciorba lui de perișoare.

    • #13

      Eu am avut bucatar indonezian incercand sa gateasca meniu olandez… Horror.

  3. #14

    Stiu si eu…

  4. #15

    Ah, cum arata, plange inima ranita.
    Fierbi orezul inainte sa il amesteci cu carnea tocata?

  5. #17

    Adevar grait-ai!

  6. #23

    @cetin daca o mai tine @valentinu mult asa, incarc o swaorma la farfurie.
    Cu detoate

  7. Giveaway? Partikip !!!

  8. #27

    imi aduc aminte din timpul stagiului militar, cand imi era randul la bucatarie la bucatarie, ca la meniul de pranz era si ciorba de perisoare. faza e ca bucatareasa ne-a dat pe inventar cu dubla numaratoare (noi si ea) cate o perisoara la fiecare mesean, cam 153 din ce imi mai aduc aminte. si cum se statea cate trei sau patru la masa, in fiecare supiera puneam trei sau patru perisoare. cand sa ma asez sa mananc, striga locotenentul “cine a fost de servici la bucatarie?” ma duc la el si ma intreaba “daca la meniu este ciorba de perisoare, unde sunt perisoarele?” ii zic ca era una de caciula, si in supiera ofiterilor au fost trei. mucalit, un capitan imi da dreptate si ii spune locotenentului ca luand primul cu polonicul, le-a pescuit pe toate trei si aia a fost 🙂

  9. #28

    Recomand Crock Pot Express pentru ciorbe. Usureaza enorm munca si ies foarte gustoase.

    • #29

      nu folosesc oale sub presiune, stiu cum arata o casa dupa explozia uneia.