Sper ca doamnele gospodine de youtube sa nu ma dea in judecata pentru folosirea numelui ciorba de perisoare.
Raman recunoscator.
Mersik.
Sper ca doamnele gospodine de youtube sa nu ma dea in judecata pentru folosirea numelui ciorba de perisoare.
Raman recunoscator.
Mersik.
NOU
vasul in care e ciorba nu pare rotund
NOU
nu e
NOU
Cineva are OCD 🙂
NOU
Exact! Arata ca doua coitze supradezvoltate!….
NOU
Pai daca folosea vas rotund, ii raporta una din ele postarea, ca i-a copiat forma vasului.
NOU
Pare mai degraba o sectiune.in creierul unui ciorbar.
NOU
Imi plouă-n gură mai ceva ca musonul la Mumbai. De două luni si jumătate visez la o ciorbă de perișoare. AMR 18, dau comandă înainte să debarc!
NOU
ce natie de bucatar aveti?
NOU
@Arhi: bistoș ceva nație de indian. 😀
NOU
Filipine. Cand incearca sa gateasca europeneste, ii da mereu ceva gresit-ori prea sarat, ori prea dulce, ori baga condimente asiatice din belsug…macar se pricepe la friptura de vita. Dar aia o data pe saptamana. In companie avem numai bucatari filipinezi si indieni.
NOU
oh, condoleante. si fratele meu avea doar filipinezi cand era pe vas.
NOU
Va trebuie bucătar de la Stambul, care tăiam carnea cu satîrul, ca la ghiauri … puneam mult leuștean, mult puneam.
Ah, mă uitam azi la “Toate pînzele sus”, mi-a făcut poftă Ismail cu ciorba lui de perișoare.
NOU
Eu am avut bucatar indonezian incercand sa gateasca meniu olandez… Horror.
NOU
Stiu si eu…
NOU
Ah, cum arata, plange inima ranita.
Fierbi orezul inainte sa il amesteci cu carnea tocata?
NOU
nu.
NOU
Adevar grait-ai!
NOU
@cetin unde mi-e poza?
NOU
stai ca umbla valentin la site nush ce plm face
NOU
Daca tot umbla, poate face ceva cu autocomplete-ul in Safari de iOS plus captcha
NOU
10 lei zidanne!!! 10 lei!!!
NOU
@valentinu la mine la ATM au doar “hartii”
cu Eminescu. Ai rest?
PS Cu site-ul ce ai avut?
imgur.com/a/TawIMFu
NOU
@cetin daca o mai tine @valentinu mult asa, incarc o swaorma la farfurie.
Cu detoate
NOU
Vezi ca pun si asta 😀
NOU
@valentinu muhahahaha
NOU
Giveaway? Partikip !!!
NOU
imi aduc aminte din timpul stagiului militar, cand imi era randul la bucatarie la bucatarie, ca la meniul de pranz era si ciorba de perisoare. faza e ca bucatareasa ne-a dat pe inventar cu dubla numaratoare (noi si ea) cate o perisoara la fiecare mesean, cam 153 din ce imi mai aduc aminte. si cum se statea cate trei sau patru la masa, in fiecare supiera puneam trei sau patru perisoare. cand sa ma asez sa mananc, striga locotenentul “cine a fost de servici la bucatarie?” ma duc la el si ma intreaba “daca la meniu este ciorba de perisoare, unde sunt perisoarele?” ii zic ca era una de caciula, si in supiera ofiterilor au fost trei. mucalit, un capitan imi da dreptate si ii spune locotenentului ca luand primul cu polonicul, le-a pescuit pe toate trei si aia a fost 🙂
NOU
Recomand Crock Pot Express pentru ciorbe. Usureaza enorm munca si ies foarte gustoase.
NOU
nu folosesc oale sub presiune, stiu cum arata o casa dupa explozia uneia.