Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.
Nu prea-l dă poligloția afar’ din casă pe nea_zăpadă.
#6 NOU
Shoric
Aaaa, ok. Next!
#7 NOU
Shoric
Fără verdeaţă din abundenţă, ciorba aia e pustie. Da măcar ai ales fasolea corectă, aia cu bob mare pentru ciorbă, că am şi acum conflicte desprea fasolea corectă: aia cu bob mărunt merge la iahnie şi aia mare la ciorbă.
PS, ciorbă acrită cu ceva sau geva gen supă?
#8 NOU
Shoric
Reţeta. Dă reţeta, Nazi Soup.
#9 NOU
nea_zăpadă
Aprob pozitiv, ciorbar din născare.
#10 NOU
Zeus
10-, painea trebuia prajita!
#11 NOU
Arhi
este si de aia, Lunei nu ii place
#12 NOU
Sagi
e facuta la masina de paine ? daca da, care-i reteta ? 🙂
#13 NOU
mike
Dap, painea este facuta la masina de paine, ceapa la masina de ceapa , furculita la masina de furculite si fasolea la masina de facut fasole, totul este ok. Hai pofta buna s-aveti! am uitat de bol, farfurie, scaune- toate sunt facute la masinile care produc produsele respective…scuze boss, dar cateodata ma ia , asa, valul
#14 NOU
Diana
Arata delicios ! Offf am o pofta de o ciorba de fasole doar ca aman sa fac pt ca nu gasesc fasole romaneasca am tot cautat pe net, am incercat ce am gasit pe la Mega dar nu e grozava ( Chile/Egipt si cine stie ce alta tara.. ) poate sa imi recomande cineva o firma sau un producator local ? multumesc 🙂 Si daca nu e cu suparare o idee : peste ceapa rosie pui cateva picaturi de ulei , zeama de lamaie, sare si un praf de boia dulce si amestecata putin.
#15 NOU
Arhi
boiaua este cea mai mare greseala a oricarei bucatarii.
eu folosesc fasole butterbeans la conserva
#16 NOU
Shoric
@Diana, nu te lua după sfaturile amatorilor. Un praf de boia în ciorba de fasole sau o linguriţă de pastă de ardei dă un gust dumnezeiesc ciorbei de fasole. Tot secretul este să-i dai gustul final cu … arhghh, au intrat peste peste mine… ticăloşii
“eu folosesc fasole butterbeans la conserva” asta e informatia de care aveam nevoie, multumesc 🙂
#19 NOU
daddy
cine te-a silit sa renunti la sfanta afumatura?
#20 NOU
daddy
am comentat fara ochelari!
#21 NOU
Alex
Nu stiu, eu singura ciorba de fasole pe care o vad e aia la ceaun, pe pirostrii, cu ceapa strivita de neam prost. Si afumatura din batatura. Da’ na, orasean taranizat. 🙂
#22 NOU
DeeDee
Unde-s obsedatii care sa comenteze ca de ce e pusa painea direct pe masa?
NOU
Pe cine tre’ sa omor pentru portia aia? (ceapa inclusa, bien sûr)
NOU
Pentru că nu ştii să ceri frumos … No soup for you!
NOU
Taci, bre, din gura, ca nu te vaz bine! Ori nu stii ca ciolanu’ ala are un shoric bine fiert?
NOU
nea snow, : www.youtube.com/watch?v=ryNxl-lpOME
NOU
Nu prea-l dă poligloția afar’ din casă pe nea_zăpadă.
NOU
Aaaa, ok. Next!
NOU
Fără verdeaţă din abundenţă, ciorba aia e pustie. Da măcar ai ales fasolea corectă, aia cu bob mare pentru ciorbă, că am şi acum conflicte desprea fasolea corectă: aia cu bob mărunt merge la iahnie şi aia mare la ciorbă.
PS, ciorbă acrită cu ceva sau geva gen supă?
NOU
Reţeta. Dă reţeta, Nazi Soup.
NOU
Aprob pozitiv, ciorbar din născare.
NOU
10-, painea trebuia prajita!
NOU
este si de aia, Lunei nu ii place
NOU
e facuta la masina de paine ? daca da, care-i reteta ? 🙂
NOU
Dap, painea este facuta la masina de paine, ceapa la masina de ceapa , furculita la masina de furculite si fasolea la masina de facut fasole, totul este ok. Hai pofta buna s-aveti! am uitat de bol, farfurie, scaune- toate sunt facute la masinile care produc produsele respective…scuze boss, dar cateodata ma ia , asa, valul
NOU
Arata delicios ! Offf am o pofta de o ciorba de fasole doar ca aman sa fac pt ca nu gasesc fasole romaneasca am tot cautat pe net, am incercat ce am gasit pe la Mega dar nu e grozava ( Chile/Egipt si cine stie ce alta tara.. ) poate sa imi recomande cineva o firma sau un producator local ? multumesc 🙂 Si daca nu e cu suparare o idee : peste ceapa rosie pui cateva picaturi de ulei , zeama de lamaie, sare si un praf de boia dulce si amestecata putin.
NOU
boiaua este cea mai mare greseala a oricarei bucatarii.
eu folosesc fasole butterbeans la conserva
NOU
@Diana, nu te lua după sfaturile amatorilor. Un praf de boia în ciorba de fasole sau o linguriţă de pastă de ardei dă un gust dumnezeiesc ciorbei de fasole. Tot secretul este să-i dai gustul final cu … arhghh, au intrat peste peste mine… ticăloşii
NOU
www.aprozarulvirtual.ro/aprozar/fasole-boabe
NOU
“eu folosesc fasole butterbeans la conserva” asta e informatia de care aveam nevoie, multumesc 🙂
NOU
cine te-a silit sa renunti la sfanta afumatura?
NOU
am comentat fara ochelari!
NOU
Nu stiu, eu singura ciorba de fasole pe care o vad e aia la ceaun, pe pirostrii, cu ceapa strivita de neam prost. Si afumatura din batatura. Da’ na, orasean taranizat. 🙂
NOU
Unde-s obsedatii care sa comenteze ca de ce e pusa painea direct pe masa?