De fapt, voiam sa pun dovada ca mancarea pe care o fac se si consuma, nu e doar de show.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

22 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Pe cine tre’ sa omor pentru portia aia? (ceapa inclusa, bien sûr)

  2. #7

    Fără verdeaţă din abundenţă, ciorba aia e pustie. Da măcar ai ales fasolea corectă, aia cu bob mare pentru ciorbă, că am şi acum conflicte desprea fasolea corectă: aia cu bob mărunt merge la iahnie şi aia mare la ciorbă.
    PS, ciorbă acrită cu ceva sau geva gen supă?

  3. #8

    Reţeta. Dă reţeta, Nazi Soup.

  4. #10

    10-, painea trebuia prajita!

    • #11

      este si de aia, Lunei nu ii place

    • #12

      e facuta la masina de paine ? daca da, care-i reteta ? 🙂

    • #13

      Dap, painea este facuta la masina de paine, ceapa la masina de ceapa , furculita la masina de furculite si fasolea la masina de facut fasole, totul este ok. Hai pofta buna s-aveti! am uitat de bol, farfurie, scaune- toate sunt facute la masinile care produc produsele respective…scuze boss, dar cateodata ma ia , asa, valul

  5. #14

    Arata delicios ! Offf am o pofta de o ciorba de fasole doar ca aman sa fac pt ca nu gasesc fasole romaneasca am tot cautat pe net, am incercat ce am gasit pe la Mega dar nu e grozava ( Chile/Egipt si cine stie ce alta tara.. ) poate sa imi recomande cineva o firma sau un producator local ? multumesc 🙂 Si daca nu e cu suparare o idee : peste ceapa rosie pui cateva picaturi de ulei , zeama de lamaie, sare si un praf de boia dulce si amestecata putin.

    • #15

      boiaua este cea mai mare greseala a oricarei bucatarii.
      eu folosesc fasole butterbeans la conserva

    • #16

      @Diana, nu te lua după sfaturile amatorilor. Un praf de boia în ciorba de fasole sau o linguriţă de pastă de ardei dă un gust dumnezeiesc ciorbei de fasole. Tot secretul este să-i dai gustul final cu … arhghh, au intrat peste peste mine… ticăloşii

    • #18

      “eu folosesc fasole butterbeans la conserva” asta e informatia de care aveam nevoie, multumesc 🙂

  6. #19

    cine te-a silit sa renunti la sfanta afumatura?

  7. #21

    Nu stiu, eu singura ciorba de fasole pe care o vad e aia la ceaun, pe pirostrii, cu ceapa strivita de neam prost. Si afumatura din batatura. Da’ na, orasean taranizat. 🙂

  8. #22

    Unde-s obsedatii care sa comenteze ca de ce e pusa painea direct pe masa?