De fapt, voiam sa pun dovada ca mancarea pe care o fac se si consuma, nu e doar de show.

22 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Pe cine tre’ sa omor pentru portia aia? (ceapa inclusa, bien sûr)

    8

  2. #7

    Fără verdeaţă din abundenţă, ciorba aia e pustie. Da măcar ai ales fasolea corectă, aia cu bob mare pentru ciorbă, că am şi acum conflicte desprea fasolea corectă: aia cu bob mărunt merge la iahnie şi aia mare la ciorbă.
    PS, ciorbă acrită cu ceva sau geva gen supă?

    12

  3. #8

    Reţeta. Dă reţeta, Nazi Soup.

    6

  4. #10

    10-, painea trebuia prajita!

    2

    • #11

      este si de aia, Lunei nu ii place

    • #12

      e facuta la masina de paine ? daca da, care-i reteta ? 🙂

      1

    • #13

      Dap, painea este facuta la masina de paine, ceapa la masina de ceapa , furculita la masina de furculite si fasolea la masina de facut fasole, totul este ok. Hai pofta buna s-aveti! am uitat de bol, farfurie, scaune- toate sunt facute la masinile care produc produsele respective…scuze boss, dar cateodata ma ia , asa, valul

      0

  5. #14

    Arata delicios ! Offf am o pofta de o ciorba de fasole doar ca aman sa fac pt ca nu gasesc fasole romaneasca am tot cautat pe net, am incercat ce am gasit pe la Mega dar nu e grozava ( Chile/Egipt si cine stie ce alta tara.. ) poate sa imi recomande cineva o firma sau un producator local ? multumesc 🙂 Si daca nu e cu suparare o idee : peste ceapa rosie pui cateva picaturi de ulei , zeama de lamaie, sare si un praf de boia dulce si amestecata putin.

    3

    • #15

      boiaua este cea mai mare greseala a oricarei bucatarii.
      eu folosesc fasole butterbeans la conserva

    • #16

      @Diana, nu te lua după sfaturile amatorilor. Un praf de boia în ciorba de fasole sau o linguriţă de pastă de ardei dă un gust dumnezeiesc ciorbei de fasole. Tot secretul este să-i dai gustul final cu … arhghh, au intrat peste peste mine… ticăloşii

      3

    • #18

      “eu folosesc fasole butterbeans la conserva” asta e informatia de care aveam nevoie, multumesc 🙂

      0

  6. #19

    cine te-a silit sa renunti la sfanta afumatura?

    0

  7. #21

    Nu stiu, eu singura ciorba de fasole pe care o vad e aia la ceaun, pe pirostrii, cu ceapa strivita de neam prost. Si afumatura din batatura. Da’ na, orasean taranizat. 🙂

    2

  8. #22

    Unde-s obsedatii care sa comenteze ca de ce e pusa painea direct pe masa?

    2