Am stat 15 minute încercând să îmi fac o cafea și rugându-mă de el să pornească.
Vis.

12 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Cumperi altul.

  0

 2. Tehnologi asta se mai uita si la cine o foloseste domne’. Eu am fix acelasi model de 4 ani si n-am avut niciodata belele cu el.

  0

  • #3

   ai incercat sa faci latte macchiato?

  • Da, colega de apartament e mare amatoare de latte machiato si e foarte simplu sa faci. Te asiguri ca e suficienta apa, pui prima capsula, inchizi capacul, apesi pe buton si astepti sa termine, intre timp agiti capsula de lapte daca pe ea scrie „shake”. Pui a doua capsula, inchizi capacul, apesi pe buton si astepti.

   0

  • #5

   well, pe cutia capsulei spune ca pui intai laptele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111oneoneone

  • #6

   nu, acum fara gluma, inseamna ca al meu are o problema. trebuie sa inchid si sa deschid capacul ala de vreo 10-15 ori ca sa se stinga becul rosu si sa pot apasa pe buton

  • Da? Nu stiu ce sa zic, eu mereu am pus laptele dupa si adevarul e ca n-am citit sa vad daca e invers. Doar am presupus. Apoi, daca iti face figuri e posibil sa ai cititoarele de cod de sub capac murdare si sa trebuiasca sa le cureti cu ceva laveta cu apa. Eu am mai patit sa-mi faca figuri din cauza asta.

   0

  • #8

   da, buna idee

  • Nu prea se aprind becuri roșii doar dacă compartimentul de apă este gol sau când trebuie curățat de calcar (există pastile speciale pentru așa ceva și niște pași de urmat) în rest se aprind becuri portocalii.
   Mai poate da eroare sau ceva dacă capsulele sunt murdare/ude și nu poate citit bine codul de bare sau dacă compartimentul unde bagi capsulele este murdar și cititorul de capsule nu funcționează bine (se mai întâmplă să se spargă vreo capsulă aiurea și să se împrăștie pe acolo, am pățit). Ideea e să apeși pe capac hotărât astfel încât capsula să se spargă dintr-o singură mișcare. Dacă îți face așa doar la latte machiato poate capsulele alea sunt dintr-un lot defect, io știu …
   BTW, chiar nu are importanță dacă bagi prima dată capsula de cafea și apoi cea de lapte (pt latte machiato sau capuccino), tot în cană ajunge.

   0

  • Mno’ a venit experta, eu ma retrag 😀

   0

 3. #11

  Al meu nu vrea sa citeasca decat daca e pornit inainte, nu merge sa pun pastila si sa il pornesc ulterior.

  0

  • #12

   Citeste cand pui capacul. Daca nu e alimentat in momentul ala nu are cum sa citeasca. Manualul lui e clar in ce priveste ordinea operatiilor.

   0