Nu știu cum se face, dar toți naziștii ăștia apar la țară, în zonele stăpânite la un moment dat de, ați ghicit, naziștii unguri, nemți etc.

Preşedintele organizaţiei de tineret PNL Alba-Iulia, Rareş Buglea, vrea sterilizarea femeilor rome care, după prima naştere, nu prezintă dovezi că au condiţii de creştere a copiilor

Am introdus noi apa in tiganime… (apropo, cand intrebi pe cineva de acolo unde locuieste mai nou nu zice tiganime, zice langa dedeman). Ei bine dragii mei acolo sa introdus apa si un strat subtire de pavele (asa de dragul votului) dar este total insuficient! In loc de apa va fi enorm de greu sa introducem mentalitatea si educatia acolo si mai ales zic eu, educatia sexuala… . stiu ca falsii umanisti ma vor critica aspru, dar sustin in continuare sterilizarea femeii rrome, daca dupa prima nastere la ancheta sociala se dovedeste ca nu are conditii si nici intentia de a creste primul prunc in conditii cat de cat umane! de ce o mai lasam sa il nasca si pe al 2-lea si pe al 5-lea… sa platesaca statul ajutoare sociale si sa punem noi zece lacate pe poarta????

Aceste cuvinte vin de la un nazist care, în 2011 a încasat un salariu de 70.000 de lei de la o asociaţie care se ocupă cu protecţia rromilor, Pakiv. Ce e cu adevărat trist este că asemenea declarații sunt INFRACȚIUNI, dar nu văd nici o reacție a autorităților. Mdeh, doar e partidul de la putere.

Vedeți unde se ajunge atunci când clătinați din cap alene la întâmplările discriminatorii din Timișoara și aiurea? Așa apar șobolanii cu fior de om superios.

Nu-i așa că sunteți de acord cu sterilizarea? Doar țiganii sunt o pacoste. Dacă nu au bani, să îi sterilizăm. Dar dacă aceeași politică s-ar aplica tuturor rromânilor? Dacă orice rromân care nu dovedește că are un minim de venit, are consoarta sterilizată?

Un scenariu frumos, nu? Cu care sunteți de acord. Și atunci să sterilizăm medicii rezidenți. Au 700 lei venit lunar, total inacceptabil pentru a procrea. Sau femeile de serviciu, iarăși, niște lepre fără bani. Sau nevestele șomerilor. Sau familiile de mineri disponnibilizați. Sau țaranii cu venituri de 200 lei. Tot ce e sub salariul nostru corporatist de 1000 de euro.

Idioților.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.