Remus Cernea, tipul de care am râs noi cu mult patos pe aici, are o inițiativă senzațională.
Stoparea finanțării cultelor de la bugetul de stat. O inițiativă decentă, în vremuri teribile, care ar face rost de bani pentru copii, bani pentru bolnavii de cancer, bani pentru profesori, bani pentru medici, adică cei ce fac cu adevărat ceva util în rromânia.

Răspunsul?
Ponta a explicat foarte clar că USL se dezice de această inițiativă, e o inițiativă privată a lui Cernea. Maimuțoiul din Constanșa, Răducu Fasolel, zis și mazăre, a fost și mai tranșant, l-a amenințat că îi rupe picioarele când va mai călca prin Constanța.

Aici suntem, de fapt. Ne căcăm pe noi cu chestii, cu știință, cu hai să nu mai dăm 500 milioane de euro bisericii, ca să își facă mamut în centrul rromâniei, când de fapt, trăim în țara unde personajele de la guvernare se amenință cu ruperea de picioare.

PSD Constanţa nu este de acord cu iniţiativa deputatului USL Constanţa Remus Cernea prin care se doreşte eliminarea finanţării activităţii cultelor din România. Întrucât organizaţia PSD Constanţa nu a fost consultată solicităm retragerea acestei iniţiative parlamentare şi în acelaşi timp îi solicităm domnului deputat Remus Cernea să-şi ceară scuze public. Să-şi ceară scuze tuturor şi Bisericii şi nouă că a făcut lucrul ăsta în numele nostru pentru că noi l-am ajutat ca să ajungă acolo”, a mai afirmat Radu Mazăre.

Rezoluţia a fost supusă la vot, fiind adoptată în unanimitate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.