Citeam articolul acesta, gândindu-mă duios la colegii de bloc. Și la activitățile lor zilnice.

Să vă explic.
Baba care are garsoniera de lângă mine e o jegoasă. Serios, no joke, e pur și simplu jegoasă. Pute din casa ei a jeg când deschide ușa. Ea pute a transpirație în orice moment al zilei. Își scoate punga cu gunoi seara și o lasă pe hol, unde băltește într-un zeamă împuțită, după care, a doua zi, o ia și o duce la ghenă, lăsând în urma ei o dâră de zeamă mirositoare și puturoasă.

Într-o zi, când ploua și era ditamai noroiul pe afară, intram cu cîinele în bloc. Pe hol, numai urme de bocanci noroioși, practic o dâră imensă de noroi care ducea spre lift, plus dâra de noroi a babei, care mergea spre casa ei.

Iar baba, nici una, nici două:
– Eu ți-am zis să scapi de câine, uite ce urme a lăsat pe hol.

Bine, la mine în bloc nu se plătește întreținere, pentru că avem contoare proprii la orice, iar restul le plătește încă dezvoltatorul. Și nici nu ar putea să îmi bage câinele la întreținere, pentru că am un avocat pe care știu să îl folosesc.

Dar așa, ca idee, ați fi de acord ca în blocurile unde se plătește întreținerea la număr de persoane, să fie băgat animalul de companie la întreținere?