Mă uitam la poza asta, unde un bar din Israel și-a schimbat numele din Putin în Zelenski și am realizat că, la noi, asemenea acțiuni sunt imposibile.
Pentru că suntem un stat impregnat de rusofili, propagandă rusă, bani ruseșit, partidul de la putere este pro rus și antivax declarat și, în general, avem multe, foarte multe oi needucate care sunt ușor de manipulat și condus. Îi știți, ăia cu Deschideți ochii, nu vă mai lăsați manipulați, citiți, că nu doare. Ei fiind analfabeți care citesc GSP pe paginile cu poze.

De aceea, la noi, nu veți vedea ca bulevardul Kiseleff să își schimbe denumirea în bulevardul Ucraina Liberă. Pentru cei ce nu sunt din sat, pe Kiseleff este ambasada Rusiei. De aia nu ne putem permite să avem localuri cu denumirea Zelenski. Pentru că o să apară niște rusofili care să arunce cărămizi în geam, ținând în mâini icoane cu maica domnului, protectoarea dreptcredincioșilor.

Și cam aia e.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.