A fost ieri știrea asta pe toate canalele, ceva despre tipul de la AUR, nu știu exact ce face, se însoară, își instalează Tinder, nu știu, nu urmăresc, cred că sunt singurul român care nu a auzit niciodată vreun discurs sau interviu cu ăsta și Șoșoacă, nici nu știu ce glas au. Mă ajută că nu văd știri la tv și controlez ce știri consum.

Well, mi-a venit așa, cu puțină vomă în gură. Nu îmi place personajul, normal, suntem pe 2 culmi opuse de deal, ne sună cu jale alte tipuri de buciume, dar brother, nu că tot internetul, dar toate vedetuțele astea de presă erau cu hahaha hihihi nici nu e greu, la cât ești de prost, ai 2 neuroni etc.

Pe lângă că nu are legătură cu politica și, la cât de retras e Simion din celelalte puncte de vedere, sunt sigur că nu a început el să mănânce rahat despre femei, toate activitățile astea ne arată, de fapt, de ce oamenii ca Simion au succes.

Pentru că tipul ăsta, așa cum e el, a reușit să ducă în parlament o formațiune politică despre care toți cei de mai sus râdeau la fel de superior, înainte de alegeri. Să spui că omul acesta este prost denotă stupizenie și multă, multă prostie reală. Poate Simion nu e educat, poate nu a rupt facultățile, ca Funeriu, dar prost? În niciun caz. Și tocmai pentru că nu e prost crește din ce în ce mai mult, în timp ce chibiții ăștia de 2 lei rămân la aceleași glume facile, doar cu adresantul schimbat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.