O știre publicitară de pe Hoțnews.

Deci ați citit cu atenție, da? Ionescu Marius-Sebastian, directorul Direcției Generale de Informatizare și Monitorizare Jocuri de Noroc, omul care deținea frâiele celei mai importante structuri din ONJN, structură care exercita controlul tehnic al sistemelor informatice, monitorizarea și supravegherea jocurile de noroc de tip pariuri și casino on-line, dar și jocurilor de noroc retail, își dă demisia și părăsește instituția ca să devină manager general la Magnumbet, ok?

Vi se pare real sau dintr-un film prost? Deci cel ce verifica ce fac păcănelele de la Magnumbet, din partea statului român, a demisionat de la stat ca să se ducă să devină șef la Magnumbet? Iar eu trebuie să cred că acest domn cu față de intelectual a avut grijă în cel mai curat mod de destinele păcănelelor românești și nu a luat niciun fel de decizie care să îi avantajeze, l-au angajat tocmai pentru că era foarte bun și cinstit?

Ok.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.