Vrei sa spui despre un rrom care tocmai te-a jefuit, violat, batut, ca e o cioara imputita si ca l-ai vrea gazat? Nu ai voie, desi, in teorie este o tara libera. De ce nu ai voie? Pai il discriminezi domnule. Il pui pe o treapta inferioara, iar el, saracul, nu o sa se mai simta roman neaos.
Nu-i asa ca pare un scenariu demn de un film cu Benny Hill? Ei, nu e scenariu. I se intampla lui VisUrat, zilele astea. Adica mai pe scurt, a fost cautat de cei de la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii, in legatura cu articolul acesta, in care era revoltat ca noi, iarasi, ca romani, suntem facuti de ras de o natie de ciori.
Dar, dupa cum se pare, nu ai voie sa exprimi pe un blog personal parerile proprii. E o tara libera, dar totusi, nu iesim din ingraditura, nu? Ca in bancul cu cimitirul.
Incet, incet, nu o sa mai avem voie sa spunem ca Basescu e un chior incompetent sau ca Tariceanu e un mare hot care pastreaza taxa de prima inmatriculare in pofida oricaror reguli europene, ca sa isi mai rotunjeasca veniturile.
Pentru ca suntem intr-o tara libera, si ei sunt liberi sa fure si sa ne asupreasca.
Iar noi suntem liberi sa ii ajutam.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.