Acum mulți ani, când voi nici nu descoperiserăți internetul, am avut ceva campanie, cred, în care trebuia să te înregistrezi cântând o colindă tradițională din zona bunicilor tăi. Mnă, am înregistrat o colindă de pe la Mitocul copilăriei mele și am pus-o pe youtube, pe vremea aia nu prea aveai multe opțiuni și nici multe chestii despre internet nu știam.

Ei, colinda aia a mea moldovenească, deloc cunoscută, care venea exact de acolo de la Mitoc, conținând inclusiv versuri legate de Mitoc și cu numele respectiv, nimic ardelenesc în ea (bleah) mi-a fost blocată de către compania canadiană de producție deținută de mărețul cantautor. Care măreț, la vremea aia, doar dorea să își impună monopolul pe colinde, prin urmare, bloca orice altceva era pe internet și nu aparținea de o casă de discuri puternică, care să poată să răspundă la blocajul lui.

Bine, între timp a apărut Fuego și i-a făcut nitrogen și acid uric din monopolul lui pe colindele tradiționale românești, dar eu tot nu îl pot suferi pe lacomul ardelean.