O soră de-a doamnei A. nu e de găsit de vreo 3 zile. Nu e de găsit însemnând că are telefoanele închise, iar acasă nu a găsit-o nimeni. Ei bine, odată cu toate semnele de întrebare bineînțeles că a apărut și panica, care s-a băgat precum musca-n curul iepii, ca să fim românești în exprimare.

Imediat familiea soției mele a început să intre la bănuieli. De la “Oana nu răspunde la telefon…” s-a ajuns la “Oana nu e bine deloc !” și până la “Oana și-a făcut felul și s-a închis in casă !!!!” nu a mai fost decât o aruncătură de leț.

Am ajuns la blocul cu duminică seară pe la zece, unde am găsit alți prieteni de-ai ei adunați în fața blocului precum cățeii strânși în jurul castronului cu lapte. Speriați, deja se alarmaseră precipitați până-ntr-acolo că la sosirea noastră o dădeau pe a noastră cumnată mai sinucisă decât Elodia și mai leșinată decât Bianca în emisiune, discutând cu patos despre cum or să spargă ușa cu câteva picioare ca să clarifice problema și să știe clar odată dacă blonda mea cumnată e scufundată în cadă ori ba.

citește și restul »

Întrebarea este, intri cu forța în casa unui prieten/rudă, dacă nu ai mai auzit de el de mult timp?