S-a decimat satul românesc, tânăra generație nu a venit la oraș, tânăra generație, din păcate, a părăsit țara și acum îi vezi cum fetele tinere și frumoase, multe dintre ele au ajuns să prostitueze și vedeți cum știrile se umplu cu români peste tot. Băieții, săracii, muncesc pe te miri ce, că nu-l plătesc ca pe un italian sau ca pe un englez sau ca pe un neamț sau ca pe un francez. Îl întreabă «Măi, ai diplomă?», «N-am», «Știi limba franceză?», «Nu», «Câte clase ai?», opt, în cele mai bune cazuri. «Nu am cum să-ți dau salariul minim din Franța, ție am să-ți dau salariul ăsta, dacă vrei, dacă nu, la revedere!». Și uite așa îi transformă în sclavi, iar noi acasă nu mai avem cu ce să ne întreținem părinții, bătrânii și satele sunt abandonate”, a spus primarul Iașiului, Mihai Chirica. Afirmația edilului a fost făcută după o discuție cu un telespectator, care a reclamat starea precară a infrastructurii. Chirica a mai precizat că în mediul rural nu mai ai pentru cine să faci străzi, pentru că aproape toți localnicii au plecat în străinătate.

Înțelegeți de ce nu are românia străzi și, probabil autostrăzi? Pentru că au fugit moldovenii în Franța, unde sunt plătiți cu salariul ăsta, spre deosebire de francezi, care sunt plătiți cu salariul ăla.

Câtă nesimțire de politician să scoți mizeria asta din tine. Că nu faci străzi pentru că nu ai pentru cine, stați dreacu pe ulițe, săracilor. Ca să nu mai vorbim de minciuna cu salariile din Franța, pentru că, se știe, în franța e ca în firmele controlate de mafia Chirică, cu bani la negru și restul. Și să faci, dintr-o trăsătură de condei, pe toate femeile care au plecat în căutarea unei vieți mai bune, din cauza mafioților ca el, prostituate. Pentru că, nu-i așa, toate femeile sunt curve, inclusiv femeia lui Chirică.

Toate astea venind de la unul care nu a muncit în viața lui măcar un minut, fiind politician și cunoscut pentru mizeriile pe care le face cu samsarii imobiliari din Iași.

Brava, bă, moldovenilor, să nu uitați să îl votați.