Eu am obiceiul sa vin in bucatarie sa imi fac trebile pe net, ca problogger ce ma aflu. Pentru ca e mai luminos, merge si teveul, ascult stiri, am o atmosfera mai cozy.
Ei, de ieri nu se mai poate. Pe toate canalele de stiri aud numai “groaznic, durere, nameti, zapada, romania blocata, apocalipsa, etc“. Numai pasageri blocati in aeroport, numai autoturisme blocate, peste tot unde te uiti. Plus verzele de crainici, care au numai mutre indurerate si grave, punand intrebari tendentioase.
Adica, “Cum, nu v-a anuntat nimeni la intrarea pe autostrada ca ninge?”. Pai prostanaco care incerci sa scoti controverse dintr-un cacat, idiotul ala de la volan nu a vazut ca afara ninge de nu se vede in fata la 10 metri? Trebuia sa fie atentionat de autoritati?
Mai ieri un cretin de la Mediafax imi comenta ca sa am grija la decenta mea de jurnalist. Sa iti fie rusine ca indraznesti sa ma compari cu scursorile astea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.