Steaua a făcut asseară o figură bună și a făcut 2-2 cu nemțălăii. Din păcate, nici aseară nu m-am uitat la meci. Ușor ușor, elimin microbul din organism. Am preferat să mă uit la campionatul mondial de cricket, care cricket e un sport super mișto, vi-l recomand.

Ah, m-am mai uitat și la snooker. Nu știu dacă știați, dar a reînceput campionatul mondial. Moment în care realizez că parcă ieri se terminase precedentul campionat mondial și mă gândeam cu tristețe că de-abia în toamnă începe următorul și că o să îmi lipsească mult. Eh, uite că deja a venit toamna, iar chinezii au dat drumul la Openul Chinei. Sullivan s-a retras?

Și ca să închei tot cu sport, Julio Cesar Chavez, boxerul, a fost depistat pozitiv cu marijuana și riscă suspendare și amendă de 3 milioane. Centura nu o pierde, pentru că deja a pierdut-o. În meciul în care a fost depistat pozitiv.
Întrebarea ar fi, dacă ieși pozitiv pe marijuana, cu ce te ajută? Că nu e ca și cum ai băga steroid în venă, dimpotrivă, MJ te calmează, te liniștește, ba chiar pe unii îi bagă în stare de letargie. E la fel ca și cum ai ieși pozitiv pe nicotină.

Dar na, drugs are bad, mkey?