Când eram în școala generală,ne cam terorizau, pe toți, niște bully țigani. Pe vremea aia nu știam că le zice bully, știam doar că sunt țigani și că ne fac viața amară. Dacă ne prindeau singuri prin curtea școlii, ne furau banii de pachețel, ne furau mâncarea, lucruri de pe noi, timp în care mai luam și bătaie. Și, niciodată, copiii ăia nu au pățit nimic, indiferent câte reclamații făceam la director sau profesori. Hai, hai, că nu ți-a făcut nimic, era răspunsul general.

Până când, într-o zi, ne-am strâns mai mulți din clasă, pe terenul de sport și am decis că îi așteptăm pe țigani și tranșăm atunci, pe loc, disputa. Au venit țiganii și direct Ia, hai, care are bani la el, săriți, să aud ce zăngăne. La care eu Băi, gata, s-a terminat, suntem mai mulți decât voi, azi v-o furați.

După care m-am întors să arăt către colegii mei din spate, colegi care deja nu mai erau acolo, fugeau acasă, de frica ciorilor. Mi-am luat bătaie, mi-au luat banii și mănușile de portar, mi-am luat bătaie și acasă, că am pierdut mănușile, nu m-au mai lăsat la fotbal, a fost un succes totul.

Cam așa și cu susținerea asta a statelor unite pentru includerea în Visa Waiver. Vă susținem complet, doar că nu vă dăm vizele, deci nu vă încadrați, deci ne pare rău, trebuie să vă străduiți mai mult. Hai, marcați taxa de evaluare viză.

Doamne, tâmpit să fiu să ajung vreodată să plătesc ca să primesc viză de state.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.