autostop

În viața mea nu am mers cu autostopul. Sunt genul de introvertit care moare, dacă e înjunghiat într-o bibliotecă, de jenă să nu îi deranjeze pe ceilalți. Prin urmare, mi-e jenă să stau cu deștu-ntins la ia-mă nene. Aia e, ăsta sunt, cu mine defilez.

O singură dată am luat o domnișoară la autostop. Pe traseul Cluj-București. Din păcate, eram într-o perioadă nefastă a vieții mele, mă bântuia o piatră la rinichi, care ajunsese prin vezică, prin urmare, făceam șușu de 2 ori pe oră. La a 3 a benzinărie la care am oprit, s-a dat jos și dusă a fost, probabil se plictisise.

Oricum, e bună inițiativa lui Ponta. Așa se stârpește marea corupție, cu animalele astea care subminează sistemul de transport public și concurența în domeniu!

Ministerul Transporturilor a repus în dezbatere publică proiectul de lege care interzice transportul autostopiștilor.

Potrivit documentului, această „practică ilicită”, prin care proprietarii de autoturisme transportă contra cost persoane necunoscute atât în orașe cât și în afara localităților, pune în dificultate asigurarea unui mediu concurențial corect pe piața transportului rutier de persoane.