Seara trecuta, din punctul meu de vedere, a fost una din cele mai reusite seri din ultimul an. In primul rand, am reusit ca impreuna cu visul meu dulce sa iesim din casa. In al doilea rand, am reusit, ca dupa 5 ani, sa o cunosc face 2 face, pe quinzelle, care este o persoana extrem de deosebita, si careia ii multumim amandoi ca ne-a facut sa ne simtim atat de bine. A nu se intelege ca ne-a facut sa ne simtim bine in alte moduri, desi… :)))



A doua chestie, ca ordine cronologica, a fost spectacolul de stand-up comedy dat de neuronu, in clubul Door`s din Constanta. Nu am mai participat niciodata la asemenea spectacole si, sincer, eram destul de reticent Ma gandeam ca e un spectacol gen Doru Octavian-Dumitru, in care un tip se stramba la mine si face ca toate animalele, in speranta, desarta, de a screme un zambet pe fata audientei.
Nimic mai gresit. Glume, glume si iar glume. Am ras la unele de am simtit ca pocnesc. Tot clubul radea de sareau cameshile de pe ei. Au ras bine chiar si la cel care a deschis show-ul, Toma, desi se vedea, in cateva locuri, faptul ca avea emotii. Dar a fost aplaudat, pentru ca nu a cedat, si a luptat pana a adus sala de partea sa.
Iar cand a intrat Tibi Neuronul, deja a fost delir. Glume misto, lejeritate, totul. A cucerit sala din prima, fara absolut nici un efort.
Mi-a parut rau ca s-a terminat, dar in mod sigur voi mai frecventa genul. Pentru ca e prea misto.
Sper totusi ca la urmatorul spectacol de gen sa aibe nevasta-mea permis, ca m-am saturat sa beau pepsi si ciocolate calde.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.