Aseară purtam  o discuţie extrem de savantă cu un nene, care îmi explica doct că arhigames nu e necesar, că oricum nu o să scot bani din el şi că, overall e o pierdere de vreme.

Recunosc că nu am experienţă în online şi nu aş fi eu cel mai în măsură să dau  sfaturi şi să emit judecăţi. Dar totuşi, mi se pare absurd să susţii aşa ceva.

Pentru că situl de jocuri nu e creeat să facă bani. Da, ştiu, are 2 bannere adsense, dar alea au venit cu tot cu script, iar eu nu sunt cel mai tehnic om de prin zonă şi nu ştiu să le scot. Şi oricum, să fim serioşi. Să vrei să faci bani din adsense în rromânia anului 2009 e o mare utopie.

Arhigames e făcut pentru destinderea celor ce mă citesc. Intri, citeşti ce scriu, faci un joc, te relaxezi, mai citeşti iarăşi dacă am scris ceva, dacă te-ai plictisit de joc intri şi pe forum să mai discuţi  cu sexadmina mea ioana, care mă întrece în perversitatea minţii. Şi aşa trece o zi grea de muncă.

Nu cred că e un program rău, iar dacă cel ce mă citeşte se simte bine şi va mai intra şi a 2 a zi, eu sunt fericit.

Restul, discuţii despre SEo, SERPs şi alte bălării de astea, mă depăşesc.

Şi sincer, nici măcar nu mă interesează.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.