„În consecință, vă solicităm să vă abțineți de la difuzarea unor informații false și defăimătoare, directe sau indirecte, referitoare la Spitalul Clinic SANADOR sau stabilirea existenței unei culpe în sarcina acestuia, unitatea noastră urmând a întreprinde toate măsurile necesare către toate autoritățile competente în vederea tragerii la răspundere precum și acoperirea tuturor prejudiciilor cauzate.”

Sunã, amenințător, comunicatul trimis de piarul Sanador. Tradus, ar trebui sa nu scrie nimeni ca, pe masa de operație de la Sanador, a murit un copil care venise sa i se coase si lui o hernie.

Prin urmare, normal, nu o sa scriem ca, la Spitalul Sanador, copiii mor pe masa de operatie, dupa care managementul incearca sa ascunda sub pres totul, sa fie bine, ca sa fie rau. Deoarte de noi un asemenea gand, doar am fost amenintati cu tragerea la raspundere si organe penale. Pentru ca na, copilul oricum e mort, parintii sunt si ei morti pe dinauntru, se pot lua deciziile corecte de business.

Eu sunt, doar, curios, cati parinti vor avea curajul sa isi duca copiii la operatiile cele mai simple la Spitalul Sanador, cel ce ameninta mass media sa nu scrie ca medicilor lor le-a murit un copil cam sanatos, pe masa de operație?

Eu nu as avea curaj sa imi duc copiii nici la consult dermatologic la Spitalul Sanador, sincer sa fiu. Nu ai de unde sa stii cum iti ajunge copilul comunicat de presă.