Problema mea de ieri cu routerul era legată de faptul că brusc, nu prea mai era semnal în dormitor, pe un telefon lenovo, telefon care înainte mergea bine mersi. Având în vedere că telefonul era al fiului care se juca Roblox, vă dați seama de tragedie.

Well, după sfaturile bune primite pe aici (știu, ciudat, de obicei e polul irelevanței în comentariile unde cer sfaturi), am fost și mi-am cumpărat un range extender de la TP-Link. Care range extender e o chestie foarte mișto, pentru cei 90 de lei dați pe el. Se instalează fizic din 2 apăsări de buton, una pe WPS-ul routerului și una pe el și atât.

Singura chestie ciudată este că din 5 în 5 minute cred că se deconectează de la net. Nu se vede în mod normal, probabil e un fel de beacon sau ceva, emis de extender, singurul loc în care văd este fereastra de chat, care se deconectează pentru câteva secunde. CIudățel, nu am găsit de ce.

În rest, e ok, își face treaba, am semnal full în dormitor, copilul e mulțumit, everybody happy.
Pe viitor, din comentarii, cred că o să îmi iau un Archer C9. Nici nu știam că routerele casnice au trecut de limita celor 600MB.