Mai țineți minte rețeta boc-băse de distras atenția de la mânăriile de zi cu zi? Avea băsescu ceva de furat? A doua zi apărea pe surse cum nuștiu ce procuror a luat mită, năstase a călcat pe bec, pixelul mov etc. Fraierii puneau botul la modul grav, până când se termina treaba, după care se punea lejer batista pe țambal.

Acum, repertoriul e altul. Ponta practic nu a făcut nimic din ceea ce a promis că face în 24 de ore de când devine prim ministru. Băi, dar chiar nimic, înțelegeți?
Și atunci, pe ce să pedalăm, ca să câștigăm alegerile din toamnă?

Păi pedalăm puțin pe unguri. Jucăm cartea lui vadim, că rromânul imediat pune botul și vrea să facă excursii la budapesta. Normal, la televizor, în timp ce rulează masterșef.
Așa a apărut nizloș ăla, așa a apărut nazistul ăla din parlamentul ungar, din nou e fluturat amărâtul ăla de cibi barna, iar lumea bineînțeles, se inflamează, cere dreptate, expulzări și alte mizerii, uitând că lucrurile astea s-au mai petrecut până acum de sute de ori, fiind mizeriile unei găști extremiste, la fel de idioate ca vremelnicul păstor de la Budapesta, Viktor Orban.

Doar că acum miza e mare, nu prea am mai vrea cu UDMR și uite-așa, brusc, vrem să declarăm persoane non grata, cerem intempestiv scuze de la unguri and so on.
Pășim pe un teren cu o granulație extrem de fină.