O să scriu rapid, pentru că mai acum începe marșul Bucharest Pride și n-ați citit nimic pe blogul ăsta despre el, deși toată presa răsună pe subiect și colegii mei deja au venit cu păreri virile pe tema asta.

Există o singură reacție igienică la toate marșurile, paradele și manifestațiile din spațiul public: indiferență benignă. Atâta timp cât manifestațiile au loc în cadru legal și sunt aprobate, liber la mărșăluit și petrecere!

Vrea comunitatea LGBTQ+ marș? Să facă!

Vrea Noua Dreaptă contra-marș? Să facă!

Vine PSD-ul cu simpozion? Să facă!

Vrea Asociația Columbofilililor să atragă atenția asupra lor? Auguri!

Asta înseamnă democrație și libertate de expresie. Și asta este toleranța. Nu există ”toleranță, dar..”, există doar toleranță sau lipsa ei.

 

De asemenea, în cazul în care nu știți ce să îi spuneți copilului vostru (aud des argumentul ăsta) că îi vede pe ăia ”cu pene în fund”, îi spuneți același lucru pe care i-l ziceți și când o vede pe vecina cu buze injectate, extensii blonduțe și unghii cu gel de 2cm, gene false și machiaj aplicat cu trafaletul: așa îi place ei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.