Cineva din sistemul românesc de sănătate a fost dat afară pentru că a fost prins cerând șpagă pentru a oferi servicii medicale. E un program de la ministerul sănătății, care trimite pacienți sub acoperire în spitale, verificând modul de tratare a pacienților și cererea de șpagă pentru efectuarea actului medical.

Ai zice bravo bă, mișto, uite, sistemul începe să se curețe singur, din interior, frumos, felicitări!
Doar că nu.

resedintele Federaţiei Sanitas Bucureşti, Viorel Huşanu, a precizat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că măsura trimiterii „pacientului acoperit” în spitalele româneşti, promovată de Ministerul Sănătăţii, „este doar o măsură de imagine a doamnei ministru şi a ministerului”.

„Nu se justifică în acest moment. Nu am auzit în ultima vreme să se condiţioneze mai des decât în trecut actul medical, din contră. Sunt din ce în ce mai rare cazurile în care personalul medical ar condiţiona acest act medical. Eu cred că este doar o măsură de imagine”, a menţionat Huşanu. Probabil, de fapt, cu siguranţă se întâmplă şi lucruri de acest gen, sunt încă colegi de ai noştri medici, asistenţi, brancardieri care probabil condiţionează actul medical (…) Alte instituţii ale statului ar trebui să-şi facă treaba pe zona aceea, pentru că nu e o situaţie nouă. E o situaţie izolată, dar e de când e lumea şi pământul, unii colegi mai condiţionază. Dar, repet, e treaba altor organe, nu a ministrului Sănătăţii.

Nu-i așa, coleguțu? E treaba altor organe, nu a ministerului. Lucrurile se rezolvă de la sine.
Nu vă supărați, am o întrebare, cum se scrie corect Futut-te-n gură, Viorel Hușanu?

LE: Intre timp, fostul gunoi de la Antena 1, acum purtător de maro la minister, emite opinii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.