Aseară, pe la ora 12, începe să mi se agite revolutul.
Ai plătit 22 de euro la Amazon, ai plătit 57 de euro la Amazon, ai plătit 91 de euro la Amazon.

Mi-era somn, mi-a fost lene să mă uit, m-am culcat, nu era vreo sumă mare, no biggie, vedem dimineață.
Dimineață, buf, ai platit 470 de euro la amazon, ai platit…WHADDAFUCK??!

Vă jur, pentru o perioadă de câteva minute, până mi-am pus gândurile în ordine și am intrat în billing la Amazon să văd ce și cum, m-am simțit exact ca un tip căruia i s-a clonat cardul/furat contul și s-au făcut comenzi aiurea, către cine știe ce geek ochelarist din china, căruia i se rupe de FBI, Interpol și alte structuri destinate europenilor.

Chiar stăteam și mă analizam, ce răceala interioară mă cuprinsese și simțeam nu neapărat părere de rău după bani, vai, m-au furat, nu sunt genul care să țină la bani, banii sunt doar un mijloc pentru a-ți atinge scopurile, dar senzația de a fi furat, de a ști că cineva a umblat în lucrurile care îți aparțin, brrrr, m-a făcut să îmi aduc aminte de momentul când mi-au spart casa, acum 4 ani (cel ce i-a anunțat pe hoți, dar nu aveam dovezi, a murit de cancer pancreatic. nice)

Anyway, abia după ce m-am uitat în billing am văzut că Amazon încasează banii doar după ce comanda e pregătită, în ordinea livrării produselor, ele venind în tranșe diferite, funcție de vânzător. Și așa, my beloved Apple Watch 6 e pe drum, ajunge, teoretic, sâmbătă. Dacă sunteți cuminți, îi fac anboxing.

Că veni vorba de Revolut, întreb ca să mă aflu în treabă. E în regulă că Revolut îmi funcționează simultan pe 2 telefoane? Nu e vreun glitch ceva, nu ar trebui să meargă doar pe telefonul pe care am SIM-ul cu numărul, cum face whatsapp?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.