Aseară, pe la ora 12, începe să mi se agite revolutul.
Ai plătit 22 de euro la Amazon, ai plătit 57 de euro la Amazon, ai plătit 91 de euro la Amazon.

Mi-era somn, mi-a fost lene să mă uit, m-am culcat, nu era vreo sumă mare, no biggie, vedem dimineață.
Dimineață, buf, ai platit 470 de euro la amazon, ai platit…WHADDAFUCK??!

Vă jur, pentru o perioadă de câteva minute, până mi-am pus gândurile în ordine și am intrat în billing la Amazon să văd ce și cum, m-am simțit exact ca un tip căruia i s-a clonat cardul/furat contul și s-au făcut comenzi aiurea, către cine știe ce geek ochelarist din china, căruia i se rupe de FBI, Interpol și alte structuri destinate europenilor.

Chiar stăteam și mă analizam, ce răceala interioară mă cuprinsese și simțeam nu neapărat părere de rău după bani, vai, m-au furat, nu sunt genul care să țină la bani, banii sunt doar un mijloc pentru a-ți atinge scopurile, dar senzația de a fi furat, de a ști că cineva a umblat în lucrurile care îți aparțin, brrrr, m-a făcut să îmi aduc aminte de momentul când mi-au spart casa, acum 4 ani (cel ce i-a anunțat pe hoți, dar nu aveam dovezi, a murit de cancer pancreatic. nice)

Anyway, abia după ce m-am uitat în billing am văzut că Amazon încasează banii doar după ce comanda e pregătită, în ordinea livrării produselor, ele venind în tranșe diferite, funcție de vânzător. Și așa, my beloved Apple Watch 6 e pe drum, ajunge, teoretic, sâmbătă. Dacă sunteți cuminți, îi fac anboxing.

Că veni vorba de Revolut, întreb ca să mă aflu în treabă. E în regulă că Revolut îmi funcționează simultan pe 2 telefoane? Nu e vreun glitch ceva, nu ar trebui să meargă doar pe telefonul pe care am SIM-ul cu numărul, cum face whatsapp?