Deci nu era hardul stricat. Palaca de baza crapata in doua. Saracul laptopul meu, imi vine sa plang dupa el 🙂

Si uite-asa am trecut de la Ferrari la Nova inapoi. Plus ca dektopul nu functiona, pe motiv ca slotul AGP era stricat. Asa ca a trebuit sa caut o placa de baza antica, sa contina slot AGP, sa functioneze cu DDR, nu DDR2, sa fie pe Socket A..Am alergat toata dimineata ca eroul.

Asa ca acum scriu de pe tastatura mea wireless care voiam sa o dau cadou (bine ca nu a primit-o:) ), cu mausul meu wireless, la vechitura mea de calculator AMD Sempron. Asta e, cand cap nu e, nici laptop nu e.

Declar deschisa licitatia pentru magazinele de electronice care vor banner pe arhiblog pe tot timpul anului 2009, contra unui laptop mai rasarit putin 🙂

Acum ma duc la banca, pe fuga, la ING. Sa vezi ca si in romania se poata. Am primit cardul si pinul in 4 zile. Nu a trebuit sa ma duc la banca, nu a trebuit sa dau cu subsemnatul in 15 locatii. Deci, se poate.

PS: Daca vreti sa vedeti cum se fura de pe bloguri, mergeti aici. Bai, nu stiu cum se face, blogurile sunt de rahat, cu oameni de rahat, dar toti ziaristii lui peste prajit fura continut de pe bloguri ceva de speriat. Iar blocuri care sa copie subiecte din editia de prin a ziarelor, chiar ca nu stiu…