Pe vremea când făceam arhitv, se gândea mama mare că vreodată cineva, undeva, va face video profesionist, exclusiv pentru internet. La momentul acela, înafară de câteva ridicături din colţul sprâncenelor, gen `uite şi la ăştia, pierd timpul cu video pe internet, când ştie toată lumea că internetul este 4 porn`, nu obţineai nici o reacţie. Sau poate obţineai, o pufneală în râs sau ceva.

Zoso spune că Viaţa în 3, showul video de pe trilulilu, ar fi sponsorizat de Coca Cola. Nu ştiu ce să zic, că scrie mare în stânga sus powered by Romtelecom. Chestia e că nu are nici o relevanţă cine e sponsorul. Cineva dintr-o firmă MARE s-a gândit să bage bani şi să facă promovare şi în acelaşi timp conţinut video, targetat către internet. Filmat profesionist, cu scenariu, locaţie, actriţe bunoace (aş încerca să îi dau nişte lecţii video domnişoarei blonde, deşi eu sunt cu brunetele, recunosc). Poate nu întotdeauna cele mai reuşite scenarii sau poante, dar EXISTĂ.

Iar asta e un lucru foarte bun. Pentru că, ştiind că sunt bani şi sunt corporaţii care ar băga bani în aşa ceva, vor apărea dintre voi mult mai mulţi tipi care vor încerca să facă video. Nici nu aveţi idee câţi oameni talentaţi există acolo, în spate şi se irosesc, pentru că nimeni nu le spune Da bă, eşti bun, ştii să filmezi, ştii să joci, ai idei foarte bune. Şi ajung să îşi lăţească fundurile plictisite prin vreo corporaţie.


Episod 2 – Viata in 3

Mai trebuie să scriem şi despre lucruri bune…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.