Nu mă plâng ca au făcut chifla, la Ikea, cât degetul meu mic. Aia e, mai puțina pâine, mai multă sănătate.

Ma gandeam, totuși, ca ar trebui sa se reflecte in prețul produsului.
Nu? NU??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

47 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Degetul tău mic e mare

    76
  2. #2

    Si totusi, dam vina pe chifla…

    17
  3. #3

    Poate ți-a mai crescut ție degetul!:)))))))))))

    18
  4. #6

    In (prea) lunga-mi viata cred c-am fost o singura data la Ikea (max 2, nu-s sigur).
    Ce-i sigur e ca n-am mancat acolo. Chiar asa de gourmand/gourmet sa fie chifla aia?

    15
    • #7

      E din rumeguș proaspăt cules și plin de arome îmbietoare.

      29
  5. #8

    In ’95 am mâncat primul meu BigMac. Ce mâncat ….lins cutia, minim. Şi acum ţin minte gustul. Şi da, cine nu a trăit copilarie, adolescenţă şi tinereţe în neguri nu are cum sa ştie. Nu are.
    E, ceea ce ma uimeste în prezent este negarea. Şi memoria. Memoria aia scurta a românilor, şi, poate nu mumai a lor, poate este la modul general. Ma frend, ce ţi-ai luat ? Big Mec. Bai frati-miu, asta e … orice, dar nu BIG mac. Ba da, uite cutia, uite înca doi în punga. Big Mac. Aşa e bigmecul. NU a fost niciodata altfel. NU a fost mai mare. Uite pe internet, pe telefon, zice ca nu.
    Cine îşi mai aduce aminte cât de MARI erau bigmecii ? Sau sunt eu senil ?

    46
    • #9

      Pt vremurile acelea erau mari, pt generațiile actuale sunt mici

      14
    • #10

      Când am auzit prima oara povestea cu quarterpounderul si 1/3 pound burger, am zis că nație mai proasta și mai tarușa decat americanul, rar găsești!

      După, am intrat într-un mc autohton și am mâncat mizeria aia uscata, insipidă, cauciucata… Și îmi aminteam că, pe vremea mea, castraveciorii aia era zemoși și criminali, sosul ăla cu orez și cheamă era într-un fel, și carnea, deși nu se compara cu o carne de burgeri artizanali, era zemoasa și avea și ceva gust!

      Chestiile de mai sus lipsesc cu desăvârșire dar, cu toate astea, nu pot sa nu observ că facem coada la mc. Desi e de kkt mâncarea! Dpmdv i-am întrecut pe americani la prostie…

      21
    • #11

      Prima data am mâncat la Mc’D în 1988.
      În Belgrad.
      Am crezut ca asa arata raiul…

      13
    • #12

      Nu ești senil. Undeva în anii 90 am mâncat și eu primul meu Big mac, adică jumătate din el că atâta a intrat. Acum e mult mai mic și mult mai nasol.

      12
    • #13

      In 98′ tin minte ca mai erau reclame la TV,si cand vedeam ce mari is burgerii si cum arata..mvaii,dar cand am ajuns prima data acolo am ramas dezamagit cat de mic era Mc puisor 😀 de gust nici nu mai tin minte eram prea pustan 😀
      Acuma foarte rar si iau Filet O’fish de regula cu portie medie de cartofi…

      4
    • #14

      @Alex88
      Dar si In 95, aveai si mainile mai mici, aveai nevoie de doua maini sa il cuprinzi pe tot. Ti-ai pus vreodata burgerul pe fata sa vezi cat de mare e in comparatie cu fata ta?

      4
    • #15

      „Ti-ai pus vreodata burgerul pe fata sa vezi cat de mare e in comparatie cu fata ta?”

      A trecut ceva vreme din ’95, dar parcă genul ăsta de măsurători și tratamente era rezervat altor produse din carne..

      11
    • #16

      @GrasuX (fara XL 🙂 ) – în ’95 aveam mâinile chiar mai mari decât acum, îţi garantez, după 9 ani de fabrică, armată, job la “patron” şi anteprenoriat, cât despre estimarea dimensiunii cred că nu greşesc, încă masor cu şublerul si micrometrul – nu că ar fi ceva “oau”, dar cu certitudine pot sa fac diferenţa între Φ 12 cm vs. 14 cm.

      1
  6. #17

    După o vârstă vine și asta, ce să-i facem… 🙂
    Nu mai e BigMac ce era…

    10
  7. #20

    Nu ziceai că ai diabet? Cum de mănânci așa ceva?

    23
    • #21

      Nu ziceai ca ai treabă și noi te reținem..?
      Hai, de pofta dialogului, să ne imaginăm 3 scenarii cu această fotografie! Si poate data viitoare comentăm amândoi la subiect 🙂
      Încep eu:
      – mănâncă un membru al familiei
      -mănâncă cățelul
      – ăla nu e degetul mic
      – aia nu e pâine, e cozonac

      Și până la urmă, dacă mesteci de 30 de ori, îți mai și rămâne din chiflă. E mai mică, dar poate mai concentrată

      9
    • #22

      E deget în poza, cin’ sa fie, cin’ sa fie?

      13
  8. Iar se trezesc p-aici pizde și pizji nutriți exclusiv cu produse plămădite cu strășnicie și migală, din dragostea pământului.

    15
    • #24

      Voiam să îți răspund ca cu toții mâncăm covrigi și crenvurști, mai discret sau nu. Doar ca, din păcate, e o chestie de educație: cunosc oameni care nu mănâncă fast food. Pur și simplu. Oamenii ăia nu au fost educați de o familie românească, ca a mea. Drept concluzie, mi s-a întipărit pe frunte foamea din gât.

      8
    • #25

      Hai boss, nici eu nu mananc fast food, covrigi nici atat. Da, am mancat pana in 96, d’atunci fara: faina, zahar, paste, prajeala. Nu am fost educata de martieni, pot spune ca m’am autoeducat.

      7
    • #26

      @filipa sunt femeie. Apoi una e auto-educația după greaua moștenire și alta e să știi să refuzi în orice circumstanță. Cu tot cu auto-educatia mea, tot am o secundă de ezitare între a mânca porceli sau a mă gândi la sănătate pe un termen lung și indecis. Mi-e greu, aia-i treaba.
      @Arhi te rog sa faci un reminder de sală o data pe săptămână, îmi aduce aminte ca și ceilalți fac eforturi să fie sănătoși.

      4
    • Faza e ca mancati ce vreti si ce va permiteti, dar nu va cacati pe voi. Mai ales intr-un articol unde nu despre ce mancati voi este vorba…

      13
    • #28

      Ah, nu avem voie sa discutam intre noi? Sa avem alte pareri?

      Sa ma scuze domnul/doamma 7 ca avem discutii, Arhi, scuze si tie pentru desanteala infama.

      4
  9. #29

    Ce e aia? Mie imi pare crispy hotdog???
    Mereu urasc cand oamenii pun maio si ketch desi le-am spus express sa nu puna una din ele..

    2
    • #30

      mustar, nu suport maioneza decat daca e favuta de mine, cu mult usturoi

  10. #31

    Nu stiu ce simtiti voi, dar pentru mine inca arata ok. Chiar mi-ai facut pofta.
    O fi mic si pretul o fi mare, dar pana la urma
    Nu mergi in fiecare zi la Ikea.
    La fel cum mergi o data la 3-4 ani in portugalia si mananci pasteis de nata si platesti oricat pentru ca stii ca vor fi fenomenali

    3
    • #32

      Vorbesti de mersul la Ikea de parca ar fi cine stie ce destinatie exotica, nu o basina de magazin.

      13
    • #33

      Nu imi place de Rammstein dar cred ca are dreptate aici, de cate ori mergi in Ikea incat sa saracesti de la un cremvust majorat? Ati incercat si ceafa de girafa?

      3
    • #34

      ati prins ideea toti.

    • #35

      Dacă e să ne dăm cu părerea, cred că Rammstein a lansat un sarcasm în adâncime, sarcasm care a driblat magistral evitând complet contactul cu MihaelaK, GrasuX a preluat faza dar fără să identifice sarcasmul, iar Arhi a fluierat cu năduf că-i lasă mingicarii ăștia subiectul în ofsaid. Ilie Dobre, ai legătura!

      5
  11. #36

    Cred că au schimbat bucătarul cu unu’ cate a lucrat pe la sushi înainte. Filosofia lui este ca totul să fie servit bite-size.

    La gust, nu era mai intens?

    2
  12. Pai pretul ramane la fel ofc, asta e conceptul de shrinkflation!

    4
  13. #38

    Prima dată când s-a deschis McDonald la Timișoara, aveau burgerii niște prețuri de am ieșit de acolo ca din pușcă.
    M-am mai dus o dată, pentru că reclame, sa vadă și papilele mele McDonald și cum stăteam eu la coadă, ma uitam la unii care balotau și mi s-a făcut o foame… Am făcut un calcul mental și a reieșit ca cu banii pe care i-as fi dat pe burger as fi putut cumpăra nu știu câte kg de cartofi, iar imaginea cu ligheanul plin de cartofi pai a învins și m-am tirat de-acolo. De-atunci am favut mereu comparația asta și asa ma pot lauda ca nu am mâncat niciodată la fast-fooduri de-astea, de fițe.
    În schimb am mâncat Plescavita sarbeasca, urmata de doua gogoși infuriate cu finetti in ele. O minune! Și mare, și cu de toate..

    Ce mâncați voi pe la oraș sunt efectiv furaje. În timpul pandemiei mi-am cumpărat o capra. Doi ani mai târziu am făcut greșeala sa cumpăr lapte la cutie. Babaiatule, avea gust de cauciuc de-ala de la capacele de bere /suc de alta data – probabil ați ronțăit și voi la ele din lipsa de ocupație.

    Și friptura de pui nu avea gust. Umpleam matul dar nu aveam nicio satisfacție. Aia de porc nu am încercat, ca am carne de porc la discreție, dar sunt unii care zic ca nici carnea de porc nu mai are gust și unii cu pile pe la tara au început sa dea ceva bani în avans, sa le crească aia porci de Crăciun. Ete, pe ăștia ii trimite tata la Timișoara, la facultate, sa le reaminteasca ălora cine-i de fapt, fruncea. Prima dată a trimis un bou care s-a întors inginer.
    i.imgur.com/AUy3Ria.jpeg

    3
    • #39

      Mi-ai amintit de faptul ca verisorul meu, care statea in blocul alaturat, avea o masina gen basculanta(din plastic) care nu avea o roata. Masina era albastra, iar roata nu stiu ce culoare avea(ca lipsea).

      7
    • #40

      bicicleta era galbena

    • #41

      Și varu-meu avea una la fel, da galbenă. Se punea în ea într-o rână și se dădea cu ea pe vale. Într-o zi i-a luat tată-sau 2 roti de la ea și a făcut un cărucior pentru butelie.

      1
  14. #42

    Și tu pretențios acum, vrei sănătate pe gratis? Doar ai confirmare de la medici și șpagă și cu salarii babane…

    2
  15. #43

    In aeroport e 59 de lei un hotdog, la Ikea cat costa?

    1
    • #44

      True dar unde zbori de la ikeA ? Acas’s’asamblezi mobila?

      5
    • #45

      Eu intrebam de pret, nu din ce aeroport iti cumperi mobila.

      2
  16. Poate au mărit și ei salariile :))

    1
  17. Hai ma, nu conteaza marimea. Chiar nu v-a zis nicio domnitza pana acum?