Nu trece luna să nu mai aud printre prieteni și cunoscuți de câte o nouă aventură în valurile căsniciei a câte unui amărât de ăsta care nu are idee în ce se bagă, dar e frecat la cap de prieteni, familie și gagică să intre dracului în rândul lumii și să nu o mai facă de râs, că a ajuns la 30 de ani și nu e nimic de capul ei, se uită tac-su ciudat când trece pe acasă, FACEM ȘI NOI CEVA??

Poate ar trebui să le dăm, din adâncul sufletului, niște sfaturi de bărbați care au trecut puțin prin viață, experiențe, femei și restul de chestii, poate măcar unul din ei va învăța din greșelile și durerile noastre.
Încep eu.

– Cine se însoară a doua oară, nu merită bucuria primului divorț.
– Dacă soția ta vine la tine, calmă și îți zice Spune-mi dacă greșesc, nu îi spune nimic, e doar o capcană de începători. Fugi la baie, inventează o crampă, ceva, o diaree, un război, o bătaie, dar niciodată nu îi spune dacă greșește, în cazurile astea
– De ce ești tristă? Nu am nimic. Nu crede o secundă. Cu siguranță are ceva și are ceva cu tine, dar așteaptă momentul potrivit să te lovească în cel mai slab și dureros loc al tău. Insistă până o enervezi și o faci să vorbească.
– M-am îngrășat? Deloc, nu știu de ce ai impresia asta. Dar mă strâng blugii?! I-ai băgat la uscător și nu trebuia. E simplu. Its a trap.
– Nu fă glume despre lipsa banilor în fața ei. Chiar dacă îți va spune că ahahaha nu e problemă, ești un glumeț, de fapt îi întorci creierul pe dos și numai la asta se va gândi.
– Rochia asta e prea scurtă? ÎN NICIUN CAZ, ARĂȚI MINUNAT! Da, dar vârsta… Ești la vârsta perfectă!
– Dacă te întrebă la ce te gândești, nu îi spune adevărul. Nu îi zi că te gândești la Steaua și Becali, oare plouă mâine, să mănânc o șaorma sau să mă prefac că țin regim, cum fac sex centaurii, oare e viață în Alfa Centauri? Nu, îi răspunzi că te gândeai ce drăguță a fost azi cu bluzița aia.
– E mai frumoasă decât mine? Cu declinarea Ex-a ta e mai frumoasă decât mine? Știu că o să vi se pară funny o chestie gen Important e sufletul sau Mintea ta nu are grad de comparație cu nimeni. Credeți-mă pe cuvânt, e un mare faux pas, ok?

Momentan atât îmi trece prin cap, simțiți-vă liber să veniți cu completări decente și haioase, nu fiți țărani.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.