Primesc destul de des, aproape zilnic, diverse mailuri de la cititori. Mai mult sau mai puțin cititori de-ai mei, pentru că majoritatea mailurilor sunt diverse probleme apărute în relația cu statul, cu poliția, cu băncile, chestiile clasice și normal, au auzit de mine, încearcă să mă facă interesat de subiect. Public și eu ce pot din ele, pentru că dacă ar fi să le public pe toate, aici s-ar transforma în taraba plângerii, sau mai bine taraba plângerilor legate de orice bun sau serviciu din românia.

Ce voiam să vă transmit, vouă, o, cititorilor ce îmi trimiteți mailuri.
Dacă aveți un articol interesant, dacă aveți o problemă reală și creți ca lumea să v-o audă, nu o mai trimiteți la toți bloggerii de care ați auzit, sperând că va fi publicată la toți. Pentru că nu o va mai publica niciunul. Să știți că noi vorbim între noi, eu și zoso. Mai ales când primi asemenea scrisorele.

Nimeni nu o să publice același mail, odată cu toată lumea. Motivele sunt la mintea cocoșului. Mai dăunăzi, cineva scrisese un mail, destul de interesant, despre o altă manțocărie a unui magazin online. Și a trimis-o tuturor blogurilor de care a auzit. Logic, nu a publicat-o nimeni.

Alegeți-vă o tabără și mergeți cu ea. Mai câștigi, mai pierzi, jucător te numești.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.