Sfat pentru bloggerii invitați să relateze de undeva, de la Eurovision sau de aiurea.
Faptul că sunteți invitați la un eveniment nu înseamnă că voi sunteți acolo trompeta celui ce a făcut invitația. Dacă esti invitat ca blogger, dă-ți cu părerea obiectiv, nu pupa în cur organizatorul, doar pentru că ai ocazia de a-ți lăsa bășinile în canapelele lui. Oamenii așteaptă de la tine relatări obiective, nu osanale dedicate organizatorilor. Nu vrem să știm ce canapele minunate are TVR-ul, mai ales că sunt din banii mei de abonament, vrem să știm de ce e adusă acolo an de an voma aia de Gianina Corondan.

Știu, dacă vei fi lingău și bine crescut, vei mai fi chemat și la alte chestii și te vei simți miez, vei fi reprezentantul bloggerilor, if you know what I mean.
Dar bloggere, nu uita că tu exiști ca blogger și datorită celor ce te citesc. Nu uita că degeaba ești și te prezinți blogger, dacă în spatele tău e un mare gol, umplut la un moment dat de cititori care între timp, s-au scârbit.

Momentan eu sunt în categoria care a lăsat locul gol.
Mă gândesc în continuare, dacă nu mai vreau să fiu asimilat cu bloggerii, care ar fi soluția? Cum să îmi denumesc situl sau profesia, pentru că oricum nu mai e blog demult?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.